reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

Dolaczam do fanklubu Matyldy :-D Ja zawsze jak tu wchodze o widzie 1kg, 2kg, 0,5kg to mnie to doluje... Po dzisiejszym wazeniu oswiadczam wszem i wobec ze jestem 5 kg na plusie ale wcale mnie to nie martwi :-) Trzeba sie z czegos w zyciu cieszyc a nich sobie kruszynka rosnie :-D

reklama
ja już mam 7 kg na plusie-i wcale się tym nie dołuje (chociaż jak czytam, że niektóre z Was przytyły po 2,3 kg to zaczynam się zastanawiać). Wiem, że dużo przybiore na wadze ze względu na moją budowę (bo ogólnie jestem strasznie mała i drobna). Ale wiem, że to dla malutkiego-więc w ogóle się nie martwię i jestem pogodzona z tym, że w 9 miesiącu będę wyglądała jak Shrek hheeh
Dziewczyny po porodzie będziemy znowu szprychami ;-) Buziaki

Ja ważyłam się w pon na wizycie - i mam 10 kg na plusie, ale ani lekarz ani położna (chociaż pytałam czy to nie za dużo) nie mieli zastrzeżeń :)

ja przez miesiąc przytyłam 3 kg i lekarz też powiedział, że to normalne (ja mało nie padłam w gabinecie z wrazenia)-także też bez przesady z tym pilnowaniem się w ciąży. Woel mieć czycte sumienie, że małemu niczego nie brakuje

Laseczki Wy się martwicie że teraz za dużo ważycie a u mnie waga zawsze była dużaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ha wręcz wielkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D

widze ze ja juz zaczelam przyspieszac. Mam juz 5 kg na plusie, ale teraz naprawde jakos inaczej zaczelam patrzec na swoje cialo. Kilkanascie tygodni temu juz bym siedzac na rowerze spala w wannie pelnej zelu wyszczuplajaco-ujedrniajacego, ale teraz nawet ten celulit jakos ma swoj urok :-)
A ostatnio jak sie schylilam zeby nakremowac sobie stopki to pierwszy raz w zyciu dotknelam cyckiem mojego brzucha-opony no i musze powiedziec ze to calkiem mile uczucie (takie cos cieple i mieciutkie) :-D;-)

muminka: ja już powoli mam problemy ze schylaniem się i mąż wiąże buty (jak go nie ma to siadam na podłodze) heheh. Jesteś w dobrej formie kochaniutka :-)

Ostatnia edycja:
ja tez mam problemy z wiazaniem butów ale jakos sobie radze. i niech ta wiosna szybciej przyjdzie bo raz ze problem z wiazaniem butów zniknie to jeszcze w kurtce nie bede musiala chodzic. na brzuchu to juz jest mocno opieta.

reklama
hmm a ja na poczatku ciazy to w sumie schudlam z 3 kg... mialam i od tego momentu jestem jakies 5 na plusie...
ja ogolnie zawsze bylam bardzo chuda zeby nie powiedziec ze przerazliwie chuda i moja "strefa zero" jakiej nie moglam przekroczyc bylo 56 kg.. ale teraz mam 57 i mam nadzieje ze to juz szybko pojdzie w gore :)
wiem ze to moze nie jest super normalnie ale ja sie ciesze z kazdego kg na plus i mam nadzieje ze zaraz po ciazy mi to nie zejdzie ;)

pozdrowionka

Do góry