reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

Kasiakom ja uważam, że nie masz powodów do obaw. Najwięcej się tyje pod koniec ciąży:tak:
Ja w ciąży z Marcelem przytyłam17kg z czego co najmnie 10 w ostatnich dwóch miesiącach.
Narazie mam 3kg na plusie:-)

reklama
U mnie waga tez nadal właściwie stoi ale z racji grubej kości i tłustej dupki to wiem ze pod koniec, no może już koło 6-7 miesiąca ze swoje dociągnę;-):tak:

Kasia kom, nie ma czym się martwić, że nie tyjesz, jeszcze zdążysz. Ja ważę 51 kg, nadal ponad o 1 kg mniej niż waga wyjściowa. Ale lekarz mówił, że nie ma czym sie przejmować.

Witam kobitki,

Wpadłam pochwalić się, że mam pierwsze kilo do przodu :-D Lekarz przestanie mi zarzucać, że nie jem :-D

Pozdrwiam

u mnie podobnie, dziś rano wkroczyłam na wagę i jest jeden kg na plus, ja tez nigdy calineczką nie byłam wiec chciałabym sie zamknąc w przyzwoitej wadze....

poczytałam co piszecie dziewczyny i trochę się obawiam czy u mnie się to unormuje, bo najpierw długi czas nic, potem schudłam 3 kg (58) potem przytyłam 4 kg i dziś znów mam o 2 kg mniej :baffled:... i wcale mnie na słodkie nie ciągnie, raczej do konkretów i ciągle wokół wagi z przed ciąży chodzę

no, ja sie juz troche otluscilam, waze juz 54 z kawalkiem czyli ponad 4kg na plusie. Z natury jestem drobna, wiec kazdy dodatkowy kilogram od razu widac :happy: Mam juz cyce jak donice, rosnie mi brzuszek a naokolo OPONA :szok: bede big mama :-D

Czesc dziewczyny :-)

Ja w 3 miesiącu schudłam ok 4kg, strasznie mnie wyciagnęło, tylko cycki rosły :-):-) Teraz w koncu zaczelam przybierac na wadze. To chyba dlatego , że mam mało ruchu - 3tygodnie przymusowego siedzenia w domu robi swoje i że waga rośnie :-) Ach aż miło było stanąć na wadze przy ostatnich pomiarach u ginekologa !!!

Pozdrawiam

reklama
Ja mam teraz 4 kg na plusie , nic mi nie urosło oprócz brzucha , a wierzcie mi jest big ,wyglądam jakbym była co najmniej miesiąc dalej! Nawet myśli mnie nachodzą czy to nie bliźniaki. W pierwszej ciąży też miałam niezły brzucho, ale teraz to już przesada!

Do góry