robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
no i nie wolno niczego odmawiać ciężarnej bo się myszy zalęgną w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobreKleo_mk to ja muszę do pracy przestać chodzić bo jak widzę mojego szefa to będę miała dziecko brzydkie;-);-) albo najlepiej mu powiem że nie mogę się na niego patrzeć bo nie chcę żeby dziecko było do niego podobne ale się uśmiałam
Podpisuję się pod tym obiema rękami. Nie wierzyłam, nie wierzę i nie będę wierzyć.czy to dobrze tak wierzyć w te zabobony? a potem zamiast leczyć dzieci u pediatrów będziemy je przeciągać przez kalesony dziadka lub wypędzać złe duchy ;-) dziewczyny zachowajcie spokój i rozwagę.
kleo_mk mowia ze nie wskazane jest sie mierzyć w ciąży ze dziecko owija sie pepowina jezeli matka mierzy sie centymetrem ale kto chce ten w to wierzy ja tylko sie waze