reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

reklama
Wierzcie, albo nie, moja Babcia ma 81 lat i w życiu nie słyszałam nic podobnego z jej ust...Jeszcze by mnie wyśmiała, jak bym jej powiedziała...:-)

Przesądy, przesądami.... Ale to co ostatnio żeśmy się uśmiali w rodzince to szok.:szok:
Mama kupiła jakąś gazetę z horoskopem ana 2009 rok. Każdy z naszej rodzinki ma inny znak zodiaku... Mamie stało, że w tym roku będzie się szykować na chrzciny.:-) Tacie że będzie miał duże wydatki związane z jakąś uroczystością rodzinną i że ma się spodziewać powiększenia rodziny.:-)Mężowi, że ma być w tym roku wyjątkowo czujny na pieniądze, bo zapowiadają się duże wydatki. :-) Mnie też coś tam o wydatkach i uroczystości rodzinnej.... I że ten rok odmieni moje życie.:-)
Czujecie klimat!! Normalnie inwigilacja...... !!:confused::confused::confused:
I jak tu nie wierzyć w horoskopy?

Kleo_mk to ja muszę do pracy przestać chodzić bo jak widzę mojego szefa to będę miała dziecko brzydkie;-);-) albo najlepiej mu powiem że nie mogę się na niego patrzeć bo nie chcę żeby dziecko było do niego podobne:-D:-D:-D:-D:-D ale się uśmiałam

Iwon no czad z tym horoskopem.

Co do wagi to ja przytyłam przez miesiąc 1,7 kg:wściekła/y:, a poprzednio było tylko 0,5.

reklama
Do góry