reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży......i po ciąży:))

Ja juz mam 5 kg na plusie, wiec jak tak dalej pojdzie to nie chce Was martwic ale moge wyjsc na prowadzenie :) Bardzo chetnie wstapie do Waszego Klubu :) Ale z tym odchudzaniem to w moim przypadku moze byc bardzo ciezko... Nigdy nie potrafilam sobie niczego odmowic...

reklama
50 kg to ja miałam ale w 8 klasie podstawówki:-D:-D:-D

Matylda
razem damy radę, kiedyś się odchudzałam z dziewczynami z pewnego forum i było dużo łatwiej niż samej

Ostatnia edycja:
Matylda ja tez mam problemy z umiarem w jedzeniu :) i wszystko mi smakuje, ale zobaczycie karmienie + codzienne spacerki z dzieciaczkami swoje zrobi :)

Ja muszę dziś się znowu pomierzyć, wydaje mi się, że brzuszek jest nieco większy :-). Wcześniej miałam tak, ze wieczorem brzusio duży a rano płaściutki. Chyba pomału się to zmienia :-). A waga to jakoś stoi w miejscu :dry:. Może to i dobrze, bo jak za jakiś czas zacznie drastycznie wzrastać to dopiero będzie ;-).

oj ja tez musze zaczac sie mierzyc.
waga, wiec od poczatku ciazy 3 kilo na plusie.
i chyba tez bedzie mi ciezko schudnac, niegdy nie mialam silnej woli. ale rzaem zawsze razniej. prawda???

kleo_mk mowia ze nie wskazane jest sie mierzyć w ciąży ze dziecko owija sie pepowina jezeli matka mierzy sie centymetrem ale kto chce ten w to wierzy ja tylko sie waze

kleo_mk mowia ze nie wskazane jest sie mierzyć w ciąży ze dziecko owija sie pepowina jezeli matka mierzy sie centymetrem ale kto chce ten w to wierzy ja tylko sie waze

Potrzebuję oświecenia. No bo już się zmierzyłam dwa razy i teraz co? Mówią, co w takim przypadku? Czy mówią, czy owija się od razu po zmierzeniu i odwija zaraz, czy wszystkie mierzenia kumulują się pod koniec 9 miesiąca i tyle razy ile się zmierzyłam, to się owinie? Czy jak już się więcej nie zmierzę, to te dwa mierzenia przepadną?

Ostatnia edycja:
Potrzebuję oświecenia. No bo już się zmierzyłam dwa razy i teraz co? Raczej nie wierzę w takie rzeczy, ale psychika robi swoje, zwłaszcza, że boję się o tą ciążę bardzo. Mówią, co w takim przypadku? Czy mówią, czy owija się od razu po zmierzeniu i odwija zaraz, czy wszystkie mierzenia kumulują się pod koniec 9 miesiąca i tyle razy ile się zmierzyłam, to się owinie? Czy jak już się więcej nie zmierzę, to te dwa mierzenia przepadną?
Raczej juz nie mierz i badz dobrej mysli z dzieckiem bedzie dobrze to poczatek ciazy i bedziesz pod stala kontrola lekarza

reklama
Do góry