reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasza waga, wymiary w ciąży.......i po ciąży

najnowsze pomiary u mnie to w sumie nic nowego...
95/107/103 i +11kg do przodu, apetyt rośnie więc moze być więcej:) miejmy nadzieję, ze z ten apetyt to przede wszystkim Dzidziusia i on z tego czerpie by rosnąć...

reklama
Odważyłam się dzisiaj wejśc na wagę:
do przodu 22 kg ( w półtora tygodnia 4 kg do przodu a w miesiąc 7) - ale jak 10 kg z tego zostanie po porodzie i karmieniu to będę wielce szczęśliwa :-) a przy moich nerwach to i tak będzie trudne do utrzymania :baffled:
Mój Tatusiek śmiał się, że już niedługo jego dogonię :baffled:

pozdrawiam
Wielorybek :)

Clue luzik moja przyjaciolka palila przed ciaza w ciazy rzucala i wrzucala cos ok 30kg na siebie a potem w ciagu roku chudla i tak dwa razy jej sie udalo... wiec spokojnie wierzymy w cibie ja narazie mam 12+ wczoraj waga 79kg tylko jeszce trzy tyg.....:baffled:

Moja waga to 60,9 kg. Przez ostatni miesiąc przytyłam tylko 1kg. W sumie jakieś 11kg do przodu. Niby nie wiele. Brzuch mi wystaje bardzo :baffled:. A M wczoraj stwierdził, że ręce i nogi mam jak patyki. W pasie dalej 101cm:baffled:. Nie wiem czy to normalne.

Dzisiaj 33 tydz. i na wysokości pępka mam 112 :szok::-D za to z wagą to sama nie wiem ostatnio u gina było 10kg na + a wczoraj na mojej wadze tylko 7kg :baffled:

reklama
Do góry