reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
ja mam 66 kg czyli +14
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
a ja się będę ważyć w przyszłym tygodniu przed wizytą
co się mam wcześniej stresować;-)
Ostatnio mam straszne pragnienie, nawet B się ze mnie śmieje, nagle siadam i ot tak w 5 minut 0,5l wypijam. Dziennie to chyba lekko z 4l, odpukać na szczęście na razie nie puchnę.
co się mam wcześniej stresować;-)
Ostatnio mam straszne pragnienie, nawet B się ze mnie śmieje, nagle siadam i ot tak w 5 minut 0,5l wypijam. Dziennie to chyba lekko z 4l, odpukać na szczęście na razie nie puchnę.
love baby:)
Lori gonie Cie powoli +12/13 zalezy od pory dnia..
a z Matim ile przytylas?
Ja zaczynam puchnac mocno
a z Matim ile przytylas?
Ja zaczynam puchnac mocno
marzenka21
ja mam 14-15 kg na plus zalezy co zjem w ciagu dnia...i ile i co...
reklama
-Lorelain-
love - z Matim przytylam aż 30...teraz sie bardzo pilnuje i praktycznie 0 słodyczy. Na śmieciowe żarcie też nie mam ochoty. Ja tez spuchałam i to w tym tygodniu bo widze po nowym pierścionku. Na wakacjach kupiłam sobie piękny srebrny pierścionek z turkusem, moja pamiątka z ciąży. Na palec luzem wchodził, wczoraj go juz nie mogłam ściągnąć i po kąpieli nei dałam rady założyć :-( .... no to sobie ponosiłam pierścionek
teraz mam lepiej bo Lila ewidentnie ma inne smaki, bardziej kwaśne i w stronę owoców. Przy Matim jak zjadłam owoc to wymiotowałam dalej niż widzialam i jadłam głównie biały ser i snikersy ... ja nei nauczona że mi waga idzie bo ja zawsze chudy szczypior byłam i nigdy na żadnej diecie. Po ciąży bardzo szybko wszystko samo spadło.
Dzisiaj sobie chce zrobić kuracje maczania stóp i dłoni w wodzie z solą i może jakies chłodne okłady uskutecznie.
teraz mam lepiej bo Lila ewidentnie ma inne smaki, bardziej kwaśne i w stronę owoców. Przy Matim jak zjadłam owoc to wymiotowałam dalej niż widzialam i jadłam głównie biały ser i snikersy ... ja nei nauczona że mi waga idzie bo ja zawsze chudy szczypior byłam i nigdy na żadnej diecie. Po ciąży bardzo szybko wszystko samo spadło.
Dzisiaj sobie chce zrobić kuracje maczania stóp i dłoni w wodzie z solą i może jakies chłodne okłady uskutecznie.