reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasza waga i wymiary

reklama
a ja się będę ważyć w przyszłym tygodniu przed wizytą
co się mam wcześniej stresować;-)

Ostatnio mam straszne pragnienie, nawet B się ze mnie śmieje, nagle siadam i ot tak w 5 minut 0,5l wypijam. Dziennie to chyba lekko z 4l, odpukać na szczęście na razie nie puchnę.

reklama
love - z Matim przytylam aż 30...teraz sie bardzo pilnuje i praktycznie 0 słodyczy. Na śmieciowe żarcie też nie mam ochoty. Ja tez spuchałam i to w tym tygodniu bo widze po nowym pierścionku. Na wakacjach kupiłam sobie piękny srebrny pierścionek z turkusem, moja pamiątka z ciąży. Na palec luzem wchodził, wczoraj go juz nie mogłam ściągnąć i po kąpieli nei dałam rady założyć :-( .... no to sobie ponosiłam pierścionek :confused2:

teraz mam lepiej bo Lila ewidentnie ma inne smaki, bardziej kwaśne i w stronę owoców. Przy Matim jak zjadłam owoc to wymiotowałam dalej niż widzialam i jadłam głównie biały ser i snikersy ;) ... ja nei nauczona że mi waga idzie bo ja zawsze chudy szczypior byłam i nigdy na żadnej diecie. Po ciąży bardzo szybko wszystko samo spadło.

Dzisiaj sobie chce zrobić kuracje maczania stóp i dłoni w wodzie z solą i może jakies chłodne okłady uskutecznie.

Do góry