reklama
Madajka
Zaangażowana w BB
hej dziewczyny to i jak sie pochwale 22 grudnia 89 kg a w zeszly wtorek wyszlo mo 101,48 kg.........wiecmasakrejszon
marzenka21
Fanka BB :)
ja zamowilam wage wiec czekam ;-)
ale jak narazie mam ok 5kg na plus....mnie sie wydaje ze jest ok;-)mam nadzieje ze 15kg nie przekrocze;-)
ale jak narazie mam ok 5kg na plus....mnie sie wydaje ze jest ok;-)mam nadzieje ze 15kg nie przekrocze;-)
Mali250393
Fanka BB :)
wczoraj byłam ważona na wizycie jak na razie -1
ja dziewczyny wreszcie dorobiłam się wagi (tak to sprawdzałam dwa razy u mamy). i ma złą wagę!!! także u mnie nanoszę poprawki. wzrost 165cm, waga startowa 65 kg (10kg ważą moje piersi, hehe, jak narazie nie zmieniły się dzięki Bogu, 75F lub G), waga obecna w połowie 17tc 69,1kg. tragedii nie ma, ale czuje że mam sporo wody....
ps. zima robi swoje. we wrześniu ważyłam 59/60 kg. ale u mnie to akurat standard. zawsze na zimę gromadzę tu i ówdzie
ps. zima robi swoje. we wrześniu ważyłam 59/60 kg. ale u mnie to akurat standard. zawsze na zimę gromadzę tu i ówdzie
Ja też dzisiaj podjęłam trudną decyzję wejścia na wagę wydawało mi się, że tak z 2 kg będę miała na plusie a tu zaskoczenie. Start - gdzieś na początku 8 tyg pierwsze ważenie 58kg potem okolice 14tygodnia 58,6 dzisiaj mamy 17 tydzień i na wadzę 58,4 więc w sumie trzymam się w stałej wadzę
reklama