reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga i wymiary

start waga 88 kg i 171cm ostatnio na wizycie 84,5 :tak:

a poprzednia ciaza start 83kg a finalnie 100kg dzien po wyjsciu ze szpitala 90kg przy karmieniu spadlo do 79kg

reklama
ja zaczynałam z ok 68, a teraz mam 70 przy wzroscie 170:) także jestem zadowolona. Ostatnio w 5 tygodni przybyło mi całe 0,4kg :D

No u mnie sie ruszylo przy starcie z waga 48 jest 51 wiec +3 sa. Szczerze mowiac srednio mnie to cieszy... nie wiem jak sie zmieszcze w 7 tak jak w pierwszej;/

ja zamowilam wage wiec czekam ;-)
ale jak narazie mam ok 5kg na plus....mnie sie wydaje ze jest ok;-)mam nadzieje ze 15kg nie przekrocze;-)

kurde zazdroszcze tym co nie przytyły :-)
Ale moim planem jest nie przytyc 10kg, chociaz zblizaja sie wakacje i grillowanie:-)

ja dziewczyny wreszcie dorobiłam się wagi (tak to sprawdzałam dwa razy u mamy). i ma złą wagę!!! także u mnie nanoszę poprawki. wzrost 165cm, waga startowa 65 kg (10kg ważą moje piersi, hehe, jak narazie nie zmieniły się dzięki Bogu, 75F lub G), waga obecna w połowie 17tc 69,1kg. tragedii nie ma, ale czuje że mam sporo wody....

ps. zima robi swoje. we wrześniu ważyłam 59/60 kg. ale u mnie to akurat standard. zawsze na zimę gromadzę tu i ówdzie ;)

Ja też dzisiaj podjęłam trudną decyzję wejścia na wagę wydawało mi się, że tak z 2 kg będę miała na plusie a tu zaskoczenie. Start - gdzieś na początku 8 tyg pierwsze ważenie 58kg potem okolice 14tygodnia 58,6 dzisiaj mamy 17 tydzień i na wadzę 58,4 więc w sumie trzymam się w stałej wadzę :)

reklama
U mnie tak w okolicach 6 tygodnia waga wynosiła jakieś 56 kg przy 172cm wzrostu obecnie 17 tydzień ważę 61kg :)

Do góry