reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga i wymiary

hmmm ja mam 171 cm póki co ubyło mi 1kg.Zaczynałam z 51kg obecnie 50kg. Boję się co to będzie z wagą póki co mam jedzeniowstręt mało co mi smakuje.

reklama
dziewczyny o matko ale z Was chudziny !!
5 z przodu to ja juz na wadze od liceum nie widziałam !
ja zaczynalam z waga 73 kg :/ na razie +1
z Miska startowalam -10kg czyli z 63 kg , przytyłam 25 kg :/
teraz chcialabym nie przekroczyc 15kg bo jak przypomne sobie tamtego wieloryba to nie wyobrazam sobie wygladac tak i chodzic kiedy bedzie taki upal

hej dziewczyny wy to naprawde chudzinki ja mam wage startowa 87 :) a teraz +3,5 czyli z jakies 90,5 ,nigdy nie bylam szczupla osoba:) alecz tez nigdy tez nie bylam gruba osoba...bylam kragla:) jak narazie poszlo mi w biust boczki i brzuszek :) pozdrawiam!;-)

ja zaczynam z waga 66kg ja jak na razie nic się nie zmieniło ;) z Małą zaczynałam 61.9 potem schudłam i skończyłam z wagą 69kg teraz mam nadzieje że będzie tak samo :-D

reklama
U mnie przy wzroście 168 zaczynałam z wagą 53 i teraz mam +1, natomiast w talii przybyło mi już 6cm. Z powodu mdłości jem co 2h (staram się to robić"z głową") więc mam nadzieję, że więcej niż 15kg mi w sumie nie przybędzie ;-)

Do góry