reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga i wymiary

Zaczynałam z 53,5 po 8 tyg 4kg na + a teraz w 11tyg apetyt maleje i 1 kg zjechał ...
Finalnie 11/12 tydz 56,4 (3kg+)

Wzrost 159 kurdupelek :)

reklama
O ja też kurkupelek. Wazyłam sie dzisiaj 54.8 kg. waga mi troche spadła (ok. 1 kg) nie wiem dlaczego bo nie wymiotuję, a brzuch rośnie. Może dlatego, że nie mam apytetu i konkretnego smaka na coś. Choć prawde mówiąc zjadłabym sałatke z rukolą, pomidorami i oliwkami. Muszę zahaczyc o sklep wracając z pracy ... mniam mniam

Ja niestety do wielkoludów tez nie należę - 1.60 bez obcasów:-p Ciążę rozpoczynałam z wagą 51 kg, teraz mam 51,5 więc niewiele się zmieniło choć podobnie jak wykałaczka nie wymiotuję, brzuszek, rośnie ale też dopada mnie jadłowstręt i niewiele rzeczy mi smakuje, a na niektóre wręcz nie mogę patrzeć choć przed ciążą je uwielbiałam :)

no to u mnie prawie 13tc i 2,5 kg na plusie. Daje sobie jeszcze granice max 10kg zeby 100 nie przekroczyc

galaxia ja wczoraj sie warzylam to mam 61 wiec nie cale 2kg przytylam;-)wiec dla mnie jest ok..
ja bym chciala przytyc niewiecej jak 15kg oczywisce moze byc mniej;-)

wiem wiem;-)
ja poprzednia ciaze zaczelam z waga 74 wiec teraz jest o wiele lepiej..ale nie chce tez siebie zaniedbac bo pozniej bedzie czekac mnie duzo roboty :eek:;-)

łoo jezuu ja o wadze nie piszę:) ale za to w miarę wysoka jestem bo mam 170 a od początku ciązy mam +2 i boje sie na wage stanac, bo czuje ze znowu przybylo.

reklama
Do góry