reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasza waga i wymiary

reklama
Przypakowałam +8kg w pasie 101-103 cm
Też podjadam sporo drożdżówek więc nic dziwnego :-)
Kobitki wszystko poleci wraz z karmieniem dzidziusia (jak karmiłam córkę prawie 2 lata!!!! nie mogłam jej odzwyczaić płacz był jak cholera,to chodziłam jak szczypa, chudzielec a raczej jestem postury masywnej grubej kości)
:-D:-D To powiem jeszcze Wam jaki patent miałam po tych 2 latach na odstawienie :-D:-D:-D cycki wysmarowałam pastą do butów,, CZARNA KIWI W PŁYNIE,, pokazałam jej i mówię tak,,yyyyhhhhh zobacz co mi się stało z dydusiami ojjjj ojjjjj !!!!!! A że była bardzo wrażliwa na krzywdę to głaskała przez bluzkę przytulała i pytała czy boli.Tak było przez tydzień!Cały dzień w paście bo byle kiedy zaglądała mi pod bluzeczkę czy już się zagoiło:-).Po tygodniu w czasie kąpieli córcia wchodzi do łazienki po nocniczek :szok: Patrzy i krzyczy klaszcze że nie ma juuuuż!!!:szok::szok::szok:Myślę no to piękne jaja od nowa będzie to samo.A ku mojemu zaskoczeniu nie poprosiła. Długo jeszcze się przytulała policzkami to jednym to drugim na zmianę ale jeść już nie chciała:-D:-D:-D
Miłego dnia:-)

reklama
U mnie wczoraj bylo dokladnie 8.5 kg na plusie. ja jestem mega zadololona, jesli do konca bede miala mniej niz plus 20 to bede szczesliwa bo przy Ani to ponad 30 kg przytylam!

Do góry