reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasza waga i wymiary

weszłam na wagę bo cóż jutro wizyta trzeba było :]
a tam 3 kg na plusie od ostatniej wizyty - 10.05 :eek: z taką prędkością przekroczę jednak 20 :-D:-D

ogólnie +7 kg :)

reklama
a ja już nie wiem ile ma man plusie, bo mój lekarz ma jakaś zepsutą wage, tylko u niego jest zawsze 2kg więcej niż na każdej innej:p no ale mu nie przegadam... także ja stawiam, że mam z 7 na plusie.:-)

a ja mam 67 kg czyli w niecały tydzień wskoczyło mi zaś 1,5 kg :( ale tak to jest jak knedelki, białe buły i ciacha sie wpierdziela :) wynik na dzień dzisiejszy +10. ;-)

muszę się pochwalić że schudłam 2 kg więc mam 8 na plusie. To chyba dzieki tym owocom wszystkim :-)
Ale pewnie w ostatnich tyg mi przyjdzie, no i jeszcze dziecko musi przytyć

U mnie waga nadal leci, miałam jedno ważenie że było +1 kg, trzy dni później już było -2 kg, a ile się traci po porodzie tak od razu ? ? ?
zmierzyłam się w pasie 113 tyle, że te 113 to ja mam od dwóch miesięcy, dziecko rośnie a brzuch nie;/ no chyba, że brzuch rośnie a boczki spadają :)) to mogę zaakceptować.

Ostatnia edycja:
reklama
Katjoshka - dzień po porodzie juz mialam 10 kg mniej, a kilka dni później kolejne 5 kg , a potem juz szło wolniej, ale w kilka miesięcy samo przy karmieniu poszło. Ani jednego dnia na ćwiczenia nie poświęciłam :-p

wrzuć do galerii zdjęcie brzuszka ;-)

Do góry