reklama
iryska
Fanka BB :)
Ja ważyłam się wczoraj ale nie napiszę bo mam zakaz
iryska
nadia-to odpisuje Tobie niech inne nie czytająZaczęłam z 51kg potem -2kg a teraz mam 51 kg czyli odrobiłam te 2kg.Przy moim 171cm zaczynam wygladać jak pająk z takim tycim bebzonkiem
DO IRYSKI !!!!
No to ja w ogóle nie wiem o co się Ciebie czepiają ) ja zaczynałam z 48 kg, na początku spadłam ok 2 kg a w środę na wizycie waga wskoczyła na 50 kg przy 169 cm czyli jestem 2 do przodu a to mój 21 tydzień już...
taką po prostu mamy tendencję i nic nie zrobimy, ja to potrafię całą tabliczkę czekolady wieczorem zjeść i niczego sobie nie żałuję jak mam ochotę, taki nasz urok
No to ja w ogóle nie wiem o co się Ciebie czepiają ) ja zaczynałam z 48 kg, na początku spadłam ok 2 kg a w środę na wizycie waga wskoczyła na 50 kg przy 169 cm czyli jestem 2 do przodu a to mój 21 tydzień już...
taką po prostu mamy tendencję i nic nie zrobimy, ja to potrafię całą tabliczkę czekolady wieczorem zjeść i niczego sobie nie żałuję jak mam ochotę, taki nasz urok
reklama
iryska
nadia-czyli tak samo mniej więcej wychodzi bo ja trochę wyższa jestem:-) Ja super się czuje nic mi nie uwiera nie puchnę nie męczę się.Ciekawe z jaką wagą skończę bo w cukrzycy ciążowej to ciężko przytyć porównując do pierwszej ciąży to najwięcej prztyłam w 6-7 miesiącu