reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

a my dzis mamy 6 rocznicę zaręczyn... Ach co to był za dzień... Jechałam do Międzyzdroi do pracy w pensjonacie i Rafał zabrał mnie dzień wcześniej do ... Amber Baltica ::) Jezu, jak się czułam suuuper. Fajny pokój, widok na morze a ja szara myszka w takim świecie...

Spotkalismy tam Krzysztofa Maternę

reklama
kingus to nie daleko promenady jest prawda?? jak tak to super mezus (no jeszcze wtedy nie mezus ;) ) bo rzeczywiscie romantycznie- widok ma morze itp. musialas sie zgodzic i juz :pwiedzial jak cie podejsc... ;D

ewunia_23 pisze:
hahah ja tez sie poskarzylam ze juz mnie nie adoruje i tez od razu dostalam bukiecik wczoraj, tez czerwone roze  ::)

Ty lepiej ewunia sprawdź, czy twój luby nie podgląda na BB, co Ty tu o nim wypisujesz ;D;)

pytia pisze:
ewunia_23 pisze:
hahah ja tez sie poskarzylam ze juz mnie nie adoruje i tez od razu dostalam bukiecik wczoraj, tez czerwone roze ::)

Ty lepiej ewunia sprawdź, czy twój luby nie podgląda na BB, co Ty tu o nim wypisujesz ;D;)

hehe akurat ostatnio nie siedzial w necie, my to juz mamy takie porozumienie dusz...ja mysle on wykonuje i odwrotnie...ma ze mna przerabane bo czytam w jego myslach

Amber Baltic to taki hotel chyba najbardziej reprezentacyjny w Międzyzdrojach.Swego czasu (nie wiem czy teraz też) przyjeżdżały do niego Gwiadzy na Festiwal Gwiazd. Odbijali swoje dłonie na promenadzie tuż obok...

Za dobę zapłaciliśmy tam prawie 600zł!!! Jejku, ile to kasy ::)

reklama
KingaP pisze:
Amber Baltic to taki hotel chyba najbardziej reprezentacyjny w Międzyzdrojach.Swego czasu (nie wiem czy teraz też) przyjeżdżały do niego Gwiadzy na Festiwal Gwiazd. Odbijali swoje dłonie na promenadzie tuż obok...

Za dobę zapłaciliśmy tam prawie 600zł!!! Jejku, ile to kasy ::)

Kinga, takie ceny??

to w sumie pojechałaś potem zapracować na tę noc ;D

Do góry