reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mąż radykalnie się zmienil

Masz na myśli DropKick? Serio powiedziała, że to taki żart? Mi się wydaje, że tam coś faktycznie było nie halo. :( nie miała lekko

Nie. To wyszło przez zaangażowanie użytkowniczek i ich chęć realnej pomocy bo tak jak piszę nikt nie jest anonimowy. Jak wyszło, że kłamie to stąd uciekła po prostu.

Niestety są takie osoby, wiem że nawet na prywatnych grupach zdążają się takie sytuacje

reklama
Nie. To wyszło przez zaangażowanie użytkowniczek i ich chęć realnej pomocy bo tak jak piszę nikt nie jest anonimowy. Jak wyszło, że kłamie to stąd uciekła po prostu.

Niestety są takie osoby, wiem że nawet na prywatnych grupach zdążają się takie sytuacje
Dziękuję wszystkim za dobre rady .

Do góry