reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

kaśka76 pisze:
sama była zdziwiona, jak powiedziałąm Krzyśowi, ze były jest w Polsce ii dzwonił i pytal czy może wpaść. nie było najmnijeszego sprzeciwu. może jest pewny mnie????????? czort znajet
chłopcy na borwarze doszli do konstruktywnych wniosków - Krzysiek, że dobrze, że były (nawiasem mówiąc też Krzysiek) nie zabiegał jak się związek sypał, a drugi Krzysiek, że żałuje, że nie zabiegał, ajk sięzwiązek sypał. jak mi to powiedzieli po powrixe to nie bardzo załapałam. tumoki się wygłupiali, a wypili po jednym browarku. cieszę się, że się przyzwyczaili do siebie, ponieważ mamy bardzo dużo wspólnych znajomych, a właściwie wszystkich i siębardzo często spotykamy.
No pewnie ze pewny jest...urodzilas mu Piotrusia,to gdzie masz pojsc?????????? ;) :laugh: A ze nie wypada z Toba na browara,to Twoj byly spadl mu z nieba ;) ;D

reklama
benita_29 pisze:
azik pisze:
osinka pisze:
kurcze, a ja jakaś zdenerwowana chodzę, od dwóch dni obrywa się mojemu mężowi, wrzeszczę na niego o byle co, czepiam się słówek, wszystko źle robi... sama nie wiem co mi jest, biedak chodzi  z miną zbitego psa, co mnie jeszcze bardziej wnerwia  :(
chyba wypiję podwójna melisę...  :-[ :-[ :-[

osinka może @ się zbliża...

Ja tez tak myslalam jakis czas temu,kiedy czulam sie identycznie,ale nici z tego.Bylam przekonana ze to zblizajaca sie @,jeszcze bardziej ze gdzies dwa tygodnie przed tem sobie ubzduralam ze mam owulacje...czy to mozliwe ze pod czas karmienia moze nastapic owulacja,ale okres nie??????????? W kazdym badz razie chyba nam wszystkim od czasu do czasu odbija...ech,co zrobic...kobiety  ::)  ;D

Benitka: ja miałam miesiączkę 8 tygodni poporodzie, potem z 2-3 tygodnie potem, a teraz cisza... Mam jakieś takie płodnościowe oznaki śluzu i nie wiem co to ma znaczyć???

A moja ginka powiedziała, że miesiączka może wystąpić i owulacja też, bo zmienia się poziom prolaktyny

to ja powrócę do tematu wiodącego tego wątku ;D i pochwlę mojego M
poskarżyłam się mu we wtorek , że mi smutno , źle i mam doła i myślałam , że skończy się jak zwykle na pogłaskaniu po głowie jak wróci z paracy, a tu niespodzianka...dostałam piękny buliet czerwonych róż ;D

Fionka no to się M postarał.

Mój chciał dorównać gibkością Majce i próbował swoją stopę w rejony paszczy dociągnąć i cos mu strzeliło i teraz mam sprawnego inaczej chłopa w domu.

fionka pisze:
to ja powrócę do tematu wiodącego tego wątku ;D i pochwlę mojego M
poskarżyłam się mu we wtorek , że mi smutno , źle i mam doła i myślałam , że skończy się jak zwykle na pogłaskaniu po głowie jak wróci z paracy, a tu niespodzianka...dostałam piękny buliet czerwonych róż  ;D

to się chwali :)

reklama
Do góry