reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasi mężczyźni...

my w sumie niby sami mieszkamy ale nie na swoim to mieszkanie moich rodzicow ktorzy sa za granica
ale to nie jest dobry uklad ciagle wypominania niedopowiedzenia klotnie o wysokosc rachunkow moze doprowadzac do szlu
dlatego chcemy wyjechac aby dorobic sie naprawde swojego wlasnego kąta :)

reklama
Iwosz: te reguły na mistrzostwa są DLA MNIE NIE DLA ŚLUBNEGO. ;D tyle dobrze, że na kompie mam podłączoną antenę telewizyjną ::) więc bedą mecze i bb. a potem to chyba eksmisja z domku. ;D

ja tam mysle ze cale szczescie ze jest bb chcoiciaz maz chce zaprosic kolege z dziewczyna na macz wiec penwnie bede musiala siedziec z nimi :(

mój kochany Krzys dzis przespał pół nocy na podłodze, bo ja usnęłam wieczorkiem na złożonym łóżku, a on nie umiał mnie dobudzić, a nie chciał brutalnie.

Pytia: Krzysiek mój obowiązkowo karmi w nocy (na co nie zawsze ma ochotę, ja robię mleko i idę spać), a w dzień sam się wyrywa do karmienia. wtedy to są jego chwile z Piotrkiem, po jedzeniu gadają ze sobą a ja mam zakaz wstepu do pokoju w czasie tych męskich rozmów ;D

wczoraj byliśmy na pikniku juz gdzie s o tym wspominalam i moj me4zus grał turniej w piłkę nożną ktos go kopnała w kostke i dalej grał
dzis wrocil z pracy z taką bania na kostece ze szok
jutro idzie do chirurga i przeswitlenie
pobędzie kilka dni w domku na chorobowym ale szkoda mi go to musi boleć :(
ja nigdy nie mialam nic zlamanego skreconego ani stluczonego

moj maz nigdy nie lubil prasowac , ale od kad jest Selinka jak tylko widzi ze cos jest do prasowania odrazu zabiera sie do prasowania, mowi ze to teraz najslodsze z domowych zajecie prasowac takie malutkie kolorowiutkie ubranka :) a przy okazji prasuje tez swoje koszule czego ja nie lubilam robic ;D moze tak juz zostanie ;D

reklama
Do góry