vici
mama Victor´a & Raphael`a
danonki sa produktem fermentowanym i podaje sie od 3 roku zycia to uslyszalam na infolini danonkow jak zadzwonilam.Wiele mam daje ale ja poczekam.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
danonki sa produktem fermentowanym i podaje sie od 3 roku zycia to uslyszalam na infolini danonkow jak zadzwonilam.Wiele mam daje ale ja poczekam.:-)
Ja daje Danio i Monte i obserwóje mała..jak by sie działao cos niedobrego to bym widziała i przestała...nic sie nie dzieje
...ta nowa "moda zywieniowa" dzieci mnie przeraza..zero nabiału, zero cukru, zero produktów smażonych, zero chleba, ograniczac owoce bo cukry, nie dawac soków bo nadkwasota, nie dawać drobiu bo na hormonach, czerwone mieso tez złe, jajko jedno do dwuch na tydzień........Boże jedyn to czym dzieci karmic, samymi warzywami?..one tez złe bo duzo azotanów i pestycydów.........nie popadajmy w paranoje, ja podaje wszystko z umiarem i zdrowym rozsadkiem, i to najwazniejsze.... :-):-):-),a każde dziecko kest inne inie możemy wszystkich miezyc miara swojego...skoro jedno ma skaze i nie je nabiału, to czemu zabraniac tego innym.....
Nie dajmy sie zwariowac, kazda mama chce dla swojego dziecka jaknajlepiej ....:-):-):-)