reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bakterie w pochwie

Tym bardziej że cały czas teraz byłam na antybiotykach i w domu i w szpitalu dożylnie i pan doktor powiedział za chwilę będę wyjałowiona do reszty i nabawię się jeszcze innych bakterii przed samym porodem..
W takim razie mnie te argumenty przekonują. Też bym się obawiała, że np. ampicylina wytępię bakt kałowe (które wg mnie są przez ginekologów troche lekceważone) i w to miejsce rozwinie się klebsiella albo jakieś inne szpitalne cudo, która na razie nie ma bardzo licznych kolonii (tylko jeden plus na posiewie).

Przy czym ja bym kontrolowała crp i przy ewentualnych objawach typu upławy, swędzenie, ból pochwy jechalabym na ostry dyżur.

reklama
W takim razie mnie te argumenty przekonują. Też bym się obawiała, że np. ampicylina wytępię bakt kałowe (które wg mnie są przez ginekologów troche lekceważone) i w to miejsce rozwinie się klebsiella albo jakieś inne szpitalne cudo, która na razie nie ma bardzo licznych kolonii (tylko jeden plus na posiewie).

Przy czym ja bym kontrolowała crp i przy ewentualnych objawach typu upławy, swędzenie, ból pochwy jechalabym na ostry dyżur.
Ja wyszłam ze szpitala dopiero tydzien temu ale wyniki właśnie teraz przyszły z tego wymazu. I problem jest w tym że i lekarze w szpitalu i mój pan doktor prowadzący jak mówiłam że mimo wszystko mnie piecze w okolicach intymnych i mam żółtą wydzielinę to mówili że to wina luteiny dopochwowej..

Do góry