u nas dokladnie to samojezeli chodzi o bunt to u nas tez jakis rewelacji nie ma, ale od 3 dni jest jakis problem z zasypianiem. Julka cały czas zasypiała sama, a teraz drze sie wbniegogłosy i niewiadomo dlaczego, nie chce zostac sama wczoraj z nia siedzialam w pokoju, nie mogła sie uspic wkoncu wyszłam ta znowu ryk, dostała jeszcze mleko wypiła i ryk. Wkoncu zasneła sama, ale to juz tak padła ze zmeczenia
reklama
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
jezeli siadanie na srodku chodnika i krzyczenie, bo chce sie isc w inna stone to czesc buntu dwulatka, to ja chyba nie wyrobie do konca :-)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
U nas to samojezeli siadanie na srodku chodnika i krzyczenie, bo chce sie isc w inna stone to czesc buntu dwulatka, to ja chyba nie wyrobie do konca :-)
Coyote
nie strasz mnie!!!!moja chrzesnica waliła w dodatku jeszcze głową o beton,wiec wszystko jeszcze przed nami
reklama
Coyote
Gracjanek ma manie wychodzenia z wózka w najmniej odpowiednim momencie i bardzo sie boje, ze zacznie nam jakies cyrki odwalac jak pojedziemy do Poznania :-( chyba dodatkowe pasy bede musiala zamontowac, hehe :-)