aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Karlam fakt, dla nas, ale kurcze nie zawsze idzie postepowac zgodnie z tym tekstem. Mi czasami brakuje konsekwencji, swietnie o tym wiem i niestety Robert to wykorzystuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Antek zjadał dmuchawce... zreszta on zjada wszystko co znajdzie. Ostatnio o mały włos nie zeżarł szczypawki. Znalazł gdzieś na balkonie i przybiega do mnie ze szczypawka w zębach i wystawia jęzor żebym mu ją wyjęła. On jest nieobliczalny
ale te duze z ogrodu na krotszych nogach nie wchodza na sciany ani na lozka
... za wysokie progi na ich krótkie nogi
To skąd te małe u rodziców na 3 piętrze? po schodach wchodzą
może windą jadą?:-)
Nerwice?moj przyszedl caly i zdrowy, zabil 20 szerszeni z wiatrowkima w tym doswiadczenie...nie pierwszy raz juz robil takie rzeczy...
NO nie Skakanka do szerszeni z wiatrowki. Czy on tak cwiczy celnosc w strzelaniu?;-);-);-);-)
Ma dobre oko;-)i opanowal caly watek;-)
Ja tam bym sie bała, jeszcze by mnie z szerszeniem pomylił, bo ja taka mała
Później przychodzi bunt czterolatka, a z każdym kolejnym rokiem jest już tylko gorzejdziewczyny, jak u was jest z tym buntem dwulatka? U nas pełna parą, niech tylko coś jest nie pomysli Gracjanka..... Do kiedy w ogóle to trwa? Mam nadzieje, ze przejda mu takie wybryki zanim pojdzie do przedszkola, choc nasze dzieciaczki akurat zaczna edukacje przedszkolna jak beda juz mialy 3 latka i siedem miesiecy, wiec chyba juz zaczna sie statkowac, co? Jak myslicie?
ja Nika do przedszkola daje za rok we wrzesniu(czyli 3miesiace przed 3latkami) i mam nadzieje ze do tego czasu mu przejdzie;-)