reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Na imię mi BUNTOWNIK

Karlam fakt, dla nas, ale kurcze nie zawsze idzie postepowac zgodnie z tym tekstem. Mi czasami brakuje konsekwencji, swietnie o tym wiem i niestety Robert to wykorzystuje. :zawstydzona/y:

reklama
A Antek zjadał dmuchawce:sorry2:... zreszta on zjada wszystko co znajdzie:-D. Ostatnio o mały włos nie zeżarł szczypawki:szok:. Znalazł gdzieś na balkonie i przybiega do mnie ze szczypawka w zębach i wystawia jęzor żebym mu ją wyjęła:eek:. On jest nieobliczalny:szok:

Bleeeeee :szok::szok::szok::szok::szok: Aż mnie wzdrygnęło całą :baffled::baffled::baffled:

ale te duze z ogrodu na krotszych nogach nie wchodza na sciany ani na lozka:no:

... za wysokie progi na ich krótkie nogi :-D:-D

To skąd te małe u rodziców na 3 piętrze? po schodach wchodzą:confused: :-D:-D:-D:-D:-D

może windą jadą?:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Wariatki! Ale z tą windą to mi też przyszło do głowy :tak::-p
Ja też nie cierpię pająków i innych robaczków :no::no::no::no:

Nerwice?:szok:moj przyszedl caly i zdrowy, zabil 20 szerszeni z wiatrowki:szok::-Dma w tym doswiadczenie...nie pierwszy raz juz robil takie rzeczy...

NO nie Skakanka do szerszeni z wiatrowki. Czy on tak cwiczy celnosc w strzelaniu?:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)

Ma dobre oko;-):-Di opanowal caly watek;-)

Ja tam bym sie bała, jeszcze by mnie z szerszeniem pomylił, bo ja taka mała:szok::-D:-D:-p

I spadłam z krzesla :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Jesteście niemożliwe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ale z tą celnością Skakankowego męża to nie jest zbyt dobrze, bo wycelowal dwa razy w dziewczynkę ;-):-D:-p

dziewczyny, jak u was jest z tym buntem dwulatka? U nas pełna parą, niech tylko coś jest nie pomysli Gracjanka..... Do kiedy w ogóle to trwa? Mam nadzieje, ze przejda mu takie wybryki zanim pojdzie do przedszkola, choc nasze dzieciaczki akurat zaczna edukacje przedszkolna jak beda juz mialy 3 latka i siedem miesiecy, wiec chyba juz zaczna sie statkowac, co? Jak myslicie?

dziewczyny, jak u was jest z tym buntem dwulatka? U nas pełna parą, niech tylko coś jest nie pomysli Gracjanka..... Do kiedy w ogóle to trwa? Mam nadzieje, ze przejda mu takie wybryki zanim pojdzie do przedszkola, choc nasze dzieciaczki akurat zaczna edukacje przedszkolna jak beda juz mialy 3 latka i siedem miesiecy, wiec chyba juz zaczna sie statkowac, co? Jak myslicie?
Później przychodzi bunt czterolatka, a z każdym kolejnym rokiem jest już tylko gorzej:-p:-D:rofl2:

u nas tez dalej pelna para:dry:z dnia na dzien coraz gorzej.my juz chodzimy na innapiaskownice bo tu wszystkie dzieci uciekaja jak on idzie:baffled:
ja Nika do przedszkola daje za rok we wrzesniu(czyli 3miesiace przed 3latkami) i mam nadzieje ze do tego czasu mu przejdzie;-)

u nas powiedzieli ze jak bedzie samodzielny(wiadomo o co chodzi:-p)to nie ma problemow.mama pytala kierowniczki ktora jest jej znajoma ale bez znajomosci tez by przyjeli:tak:

jezeli chodzi o bunt to u nas tez jakis rewelacji nie ma, ale od 3 dni jest jakis problem z zasypianiem. Julka cały czas zasypiała sama, a teraz drze sie wbniegogłosy i niewiadomo dlaczego, nie chce zostac sama wczoraj z nia siedzialam w pokoju, nie mogła sie uspic wkoncu wyszłam ta znowu ryk, dostała jeszcze mleko wypiła i ryk. Wkoncu zasneła sama, ale to juz tak padła ze zmeczenia

reklama
ja Nika do przedszkola daje za rok we wrzesniu(czyli 3miesiace przed 3latkami) i mam nadzieje ze do tego czasu mu przejdzie;-)

Własnie nie wiem jak przyjmuja u nas w przedszkolu, wiem, ze w prywatnym moze dziecko miec 2,7 roku, ale musi byc samodzielne, ale do tego przedszkola nigdy Malego nie oddam, bo mi sie ono nie podoba, chyba ze sie cos zmieni do pory pojscia Gracusia do przedszkola, a w panstwowych nie wiem...
Musze sie dowiedziec, ale poki co zaczynamy kolejne podejscie do nocnikowania bo od kilku dni Gracjanek sam zdejmuje sobie pieluche i pokazuje "si"

Do góry