reklama
Liza
Fanka BB :)
O to ja tez sie nudze czasami ale baaaaaaaaaardzo zadko , zwlaszcza jak Miki pojawil sie na swiecie
U mnie juz tylko Hania nie spi;-)
U mnie juz tylko Hania nie spi;-)
rusałka 29
Janadam nie przejmuj się wierz mi ,ze nie jesteś sama . Ja też miałam dziś chwile zwątpienia najpierw maluchy zasnęły w tym samym momencie , a po pół godzinie Kamila się przebudziła zaczęła płakać i postawiła zaspanego Mateusza na nogi , który zaczął wyć w niebo głosy . Przez chwilę naprawdę zebrało mi się też na płacz bo nie miałam pojęcia kogo najpierw uspokajać , ale potem tak jak radzi maksolo wzięłam głęboki oddech i powiedziałam sobie ,że dam radę i ogarnę ten bałagan no i dałam najpierw zajęłam się małą , a potem zapłakanym Mateuszem.
Przyznam się ,że jak wróciłam ze szpitala to cały dzień przepłakałam bo byłam pewna ,ze to wszystko mnie przerosło ,ale teraz z dnia na dzień nabieram pewności ,że najważniejsze żeby dzieci były zdrowe a reszta jakoś się ułoży po prostu nie ma innego wyjścia:-)
Przyznam się ,że jak wróciłam ze szpitala to cały dzień przepłakałam bo byłam pewna ,ze to wszystko mnie przerosło ,ale teraz z dnia na dzień nabieram pewności ,że najważniejsze żeby dzieci były zdrowe a reszta jakoś się ułoży po prostu nie ma innego wyjścia:-)
Liza
mamaola witamy w naszym gronie, napisz cos wiecej o sobie i o dzieciaczkach;-)
o mnie hm.......
mam 28 lat....mieszkamy pod warszawą.......w zasadzie to ciągle sama w domu z bąkami siedze bo nikogo nie znam w tych okolicach a mąż duzo pracuje i często go nie ma w domu.........
bąki moje do 3 letni Darus indywidualista i półroczny Julek wiecznie uchachany.....choc ostatnio mniej bo zeby idą
co wiecej hmmmm.....nie wiem...jak cos to pytajcie)))
mam 28 lat....mieszkamy pod warszawą.......w zasadzie to ciągle sama w domu z bąkami siedze bo nikogo nie znam w tych okolicach a mąż duzo pracuje i często go nie ma w domu.........
bąki moje do 3 letni Darus indywidualista i półroczny Julek wiecznie uchachany.....choc ostatnio mniej bo zeby idą
co wiecej hmmmm.....nie wiem...jak cos to pytajcie)))
charlotte
Zaciekawiona BB
Dziekuje bardzo za gratulacje Powoli przyzwyczajam sie do mysli ze bede mama po raz drugi wczoraj zauwazylam brazowe plamienia ale o ile bdobrze pamietam z Zuza tez t5akie mialam... aczkolwiek martwi mnie to. Przeraza mnie tez to usypianie Zuzy na rekach i ciagle noszenie nic nie daja proby polozenia lub usypiania na lezaco. Jak wy sobie z tym radzilyscie? nic sie dziecku nie stanie jesli bede nosila mala? do tego mala ma odparzone pod szyja bo wiecznie sie slini. sliniaki nic nie pomagaja a kremy na odparzenia i maka ziemniaczana tez nie przynosi zadnych rezultatow.
maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
mamaola witaj!!! JULUŚ - piękne imię
charlotte Maks też zasypiał na rękach, ale byłam twarda i nauczyłam go zasypiania samego w łóżeczku... było cięko, ale osiągnęliśmy sukces już nie chodzi o samą ciąże, ale jak urodzi się drugie, to jak chcesz sobie radzić? Naucz starsze jak najwięcej samodzielności
charlotte Maks też zasypiał na rękach, ale byłam twarda i nauczyłam go zasypiania samego w łóżeczku... było cięko, ale osiągnęliśmy sukces już nie chodzi o samą ciąże, ale jak urodzi się drugie, to jak chcesz sobie radzić? Naucz starsze jak najwięcej samodzielności
reklama
charlotte
Zaciekawiona BB
maks_olo jak to zrobilas ze nauczylas synka samego zasypiac ja kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac narazie usypiam ja na rekach i odkladam na lozko albo do wozka ale chcialabym zeby spala sama w lozeczku
Dzieki za rade z oliwka mi tesciowa powiedziala ze oliwka podraznia... ale juz dawno powinnam sie nauczyc zeby nie sluchac jej rad.
Dzieki za rade z oliwka mi tesciowa powiedziala ze oliwka podraznia... ale juz dawno powinnam sie nauczyc zeby nie sluchac jej rad.