reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

witam :-)
tak samo jak na-tuska, dawałam dzieciom coś do przytulenia - Maks pielucha, Olek - szczurek z IKEI ;-)

na-tuska - gratulujemy zęba :-pu nas też został tylko albo aż kaszel... no i Olek ma taki bardzo zielony katar :-(

dziubasku jak urodziłam Olka, Maks jeszcze roku nie miał i też nie chodził... na szczęście nie był nauczony chodzić za rączkę i raz dwa ruszył przy meblach :-) koleżanka swojego uczyła za rączkę i sam zaczął chodzić dopiero po 16 miesiącu...

reklama
hej
ja jakos wczoraj nie moglam sie zorganizowac a wieczorem jeszcze mialam górrreeee prasowania wiec czasu mi zbrakło na BB....

nie pamietam która z Was pisala ze ma problem z odparzona szyjką u dziecka ja polecam balsam lipikar baume at do kupienia w aptece...naprawde jest super

Dziubasek-ja dokładnie z Piaseczna jestem....i niestety nie mobilna choc prawo jazdy posiadam.......widze po suwaczku ze za chwilke rodzisz......szczesliwego rozwiązania zycze.....

Charlotte-ja Drusia 2,5 roku lulalam w foteliku samochodowym i potem przekladalam do łuzeczka....ciąze z Julem mialam zgrożona i zakaz dzwigania....Jula teraz bujam w wózku i tez musze jakis patent znalesc zeby zasypial sam w wyrku...

pogoda u mnie do bani sypie taki cienki sniezek ze chyba na dwór dzis nie wyjdziemy.......

witam :-)
tak samo jak na-tuska, dawałam dzieciom coś do przytulenia - Maks pielucha, Olek - szczurek z IKEI ;-)

na-tuska - gratulujemy zęba :-pu nas też został tylko albo aż kaszel... no i Olek ma taki bardzo zielony katar :-(

dziubasku jak urodziłam Olka, Maks jeszcze roku nie miał i też nie chodził... na szczęście nie był nauczony chodzić za rączkę i raz dwa ruszył przy meblach :-) koleżanka swojego uczyła za rączkę i sam zaczął chodzić dopiero po 16 miesiącu...
Olaf też za rączkę nie chodzi...tylko przy meblach, pchaczu i ścianie :)) no nie wiem kiedy sam ruszy!

mamoola, szkoda, że akurat z tamtej strony Wawki...

odebraliśmy RTG płuc Olka i z płucami wszystko ok, ale napisane jest, że tętnica jest uwypuklona... nie chcę sprawdzać w necie co to może znaczyć, bo się nakręcę, a nasza lekarka wraca dopiero 7 lutego... :-(

dziubasku, no i dobrze, że sam sobie chodzi. A że na razie nie odważył się puścić, to nic strasznego. Jak będzie się już puszczał, to pojawi się kolejny problem z zatrzymywaniem :-p

Witam:)
Trafilam na wasz watek i jesli mozna to z checia chcialabym dolaczyc:) Jestem mama 13-miesiecznej Julii i za 6 miesiecy bedziemy mieli druga pocieche:)
Dziewczyny napiszcie prosze jak sobie radzicie z dwojka maluchow z taka mala roznica wieku? Troszke sie boje jak to bedzie gdyz mieszkam w UK i nie bede miala zadnej pomocy od rodziny, tylko od chlopaka, ale on pracuje wiec ta pomoc bedzie powiedzmy przez 1/3 dnia.

reklama
Do góry