reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Witam. U nas znowu pada śnieg:baffled:... Muszę zapisać Radka do lekarza, jak W. będzie wychodzić to go wyśle do przychodni:tak:
my dziś z młodszym do lekarza. znaczy się M bo ja do pracy. M do tego jest na antybiotyku na ząb więc ogólnie wesoło. Młodszego rozłożyło okropnie. Pewnie skończy się na antybiotyku.
Zdrówka życzę:tak:

reklama
Olena i jak synek?

Motylla byliście u lekarza?

Basia a u Was lepiej?

Kurna u nas starszak tez obudził się dzisiaj z katarem. Wrrr przyjdzie w koncu w tym roku wiosna i skonczą się te wirusy czy nie :szok:

zdrówka wszystkim życzę

U nas tak samo tylko cora lepiej, juz nie smarka za to ja z mezem ledwo zyjemy. Mateuszek tez cos ma w nosku gleboko, ale wyjsc nie chce, poki co psikany woda morska.

U nas dzieci spia, wiec ja odpoczywam. Trzymajcie sie.

Padnięta jestem ale na chwilkę przed snem zaglądam:tak:. Muszę przenieść Krystka do jego łózka bo u nas usnął, a jak się rozłoży to już dla mnie miejsca nie ma. Idę spać jak tylko Krystek wyląduje u siebie :tak:bo oczy mi się już zamykają.
Motylla byliście u lekarza?

Kurna u nas starszak tez obudził się dzisiaj z katarem. Wrrr przyjdzie w koncu w tym roku wiosna i skonczą się te wirusy czy nie :szok:
Zdrówka podsyłam, dzisiaj już nie było miejsc, jutro na 12 idziemy do lekarza:tak:

U nas tak samo tylko cora lepiej, juz nie smarka za to ja z mezem ledwo zyjemy. Mateuszek tez cos ma w nosku gleboko, ale wyjsc nie chce, poki co psikany woda morska.

U nas dzieci spia, wiec ja odpoczywam. Trzymajcie sie.
Zdrówka życzę:tak:

no u nas zapalenie oskrzeli. dostał już 3 dawki antybiotyku więc jest różnica. powoli lepiej.

u nas znowu zimno, a ja już chodzę w jakby wiosennej kurtce ale z podpinką bo w zimowej rozwalił mi się zamek.

wczoraj przedłużyłam umowę na abonament, próbowałam napisac przez smartfona na forum ale za chiny nie chciało. dziś jeszcze powalczę.

Hej u nas dzieci juz lepiej, ale my z mezem dalej smarkamy...:baffled:
Ja tez probuje czasem z mojego smartfona pisac, ale ten internet za wolny i mnie wkurza:-D wole z tabletu w domu. Choc powiem wam ze tesknie za moim laptopem. Tam moglam duzo wiecej niz na Ipadzie...
ok zmykam pod prysznic i obiad robic. O 16 mam wizyte u ginka.

Witam. Wizyta zaliczona, Radek ma 3 dniówkę, więc dostaliśmy tylko rutinacea :tak:, za długo w gabinecie nie chciał posiedzieć:-D bo jak tylko go ubrałam to ciągnął za rękę do drzwi:tak:. Zaprowadziłam go do domu, ubrałam Krystka i z nim wyszłam do apteki i sklepu. A jak wracaliśmy to się porzucaliśmy trochę śniegiem :tak::-D
no u nas zapalenie oskrzeli. dostał już 3 dawki antybiotyku więc jest różnica. powoli lepiej.

u nas znowu zimno, a ja już chodzę w jakby wiosennej kurtce ale z podpinką bo w zimowej rozwalił mi się zamek.

wczoraj przedłużyłam umowę na abonament, próbowałam napisac przez smartfona na forum ale za chiny nie chciało. dziś jeszcze powalczę.
Zdrówka podsyłam:tak:

hej dziewczyny co u was?

u nas chyba już dobrze, odpukać, prawie na kaszle już synek więc jestem pełna nadziei.

zaczyna u nas być słonecznie więc i na dwór by się chciało.

Hej,
u nas też OK, z pogodą już lepiej, dziś było ładnie, słonecznie, cieplej... pojechaliśmy do nowego domu popatrzeć, co i jak...:-)
Olena, dobrze, że ze zdrówkiem już lepiej :tak:

A moja gwiazda cały dzień dziś kręci hula hop :-D
Mati z piłką lata... oj, przydało by im się już na dwór wyjść :tak:

ja dziś posprzątałam trochę, poprasowałam, nic specjalnego nie robiliśmy... wieczorkiem standardowo... filmik, jakieś winko ;-)

reklama
Czesc dziewczyny,
U nas tez juz lepiej. Dzieci calkiem dobrze, ja tez, maz jak zwykle najgorzej przechodzi przeziebienie.
Dzis u nas ladnie bylo w dzien, Maja byla na dworze ze mna przed drzemka, pobawila sie z kolegami z podworka. Moja mala prowodyrka, chodzila wszedzie a chlopaki za nia jak ogonek:-D
Potem po drzemce w piaskownicy sie troche pobawila, ale dla niej najlepsza zabawa to poki wysypywanie piasku poza, noszenie go do smietnika lub jedzenie. Ja za to zrobilam kilka babek :-p
A tak to nic wiecej sie nie dzieje, ciagle to samo. Pobudka kolo 8 i dzien swistaka:zawstydzona/y:

Do góry