reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Witam. U nas znowu pada śnieg:baffled:... Muszę zapisać Radka do lekarza, jak W. będzie wychodzić to go wyśle do przychodni:tak:
my dziś z młodszym do lekarza. znaczy się M bo ja do pracy. M do tego jest na antybiotyku na ząb więc ogólnie wesoło. Młodszego rozłożyło okropnie. Pewnie skończy się na antybiotyku.
Zdrówka życzę:tak:

reklama
Olena i jak synek?

Motylla byliście u lekarza?

Basia a u Was lepiej?

Kurna u nas starszak tez obudził się dzisiaj z katarem. Wrrr przyjdzie w koncu w tym roku wiosna i skonczą się te wirusy czy nie :szok:

zdrówka wszystkim życzę

U nas tak samo tylko cora lepiej, juz nie smarka za to ja z mezem ledwo zyjemy. Mateuszek tez cos ma w nosku gleboko, ale wyjsc nie chce, poki co psikany woda morska.

U nas dzieci spia, wiec ja odpoczywam. Trzymajcie sie.

Padnięta jestem ale na chwilkę przed snem zaglądam:tak:. Muszę przenieść Krystka do jego łózka bo u nas usnął, a jak się rozłoży to już dla mnie miejsca nie ma. Idę spać jak tylko Krystek wyląduje u siebie :tak:bo oczy mi się już zamykają.
Motylla byliście u lekarza?

Kurna u nas starszak tez obudził się dzisiaj z katarem. Wrrr przyjdzie w koncu w tym roku wiosna i skonczą się te wirusy czy nie :szok:
Zdrówka podsyłam, dzisiaj już nie było miejsc, jutro na 12 idziemy do lekarza:tak:

U nas tak samo tylko cora lepiej, juz nie smarka za to ja z mezem ledwo zyjemy. Mateuszek tez cos ma w nosku gleboko, ale wyjsc nie chce, poki co psikany woda morska.

U nas dzieci spia, wiec ja odpoczywam. Trzymajcie sie.
Zdrówka życzę:tak:

no u nas zapalenie oskrzeli. dostał już 3 dawki antybiotyku więc jest różnica. powoli lepiej.

u nas znowu zimno, a ja już chodzę w jakby wiosennej kurtce ale z podpinką bo w zimowej rozwalił mi się zamek.

wczoraj przedłużyłam umowę na abonament, próbowałam napisac przez smartfona na forum ale za chiny nie chciało. dziś jeszcze powalczę.

Hej u nas dzieci juz lepiej, ale my z mezem dalej smarkamy...:baffled:
Ja tez probuje czasem z mojego smartfona pisac, ale ten internet za wolny i mnie wkurza:-D wole z tabletu w domu. Choc powiem wam ze tesknie za moim laptopem. Tam moglam duzo wiecej niz na Ipadzie...
ok zmykam pod prysznic i obiad robic. O 16 mam wizyte u ginka.

Witam. Wizyta zaliczona, Radek ma 3 dniówkę, więc dostaliśmy tylko rutinacea :tak:, za długo w gabinecie nie chciał posiedzieć:-D bo jak tylko go ubrałam to ciągnął za rękę do drzwi:tak:. Zaprowadziłam go do domu, ubrałam Krystka i z nim wyszłam do apteki i sklepu. A jak wracaliśmy to się porzucaliśmy trochę śniegiem :tak::-D
no u nas zapalenie oskrzeli. dostał już 3 dawki antybiotyku więc jest różnica. powoli lepiej.

u nas znowu zimno, a ja już chodzę w jakby wiosennej kurtce ale z podpinką bo w zimowej rozwalił mi się zamek.

wczoraj przedłużyłam umowę na abonament, próbowałam napisac przez smartfona na forum ale za chiny nie chciało. dziś jeszcze powalczę.
Zdrówka podsyłam:tak:

hej dziewczyny co u was?

u nas chyba już dobrze, odpukać, prawie na kaszle już synek więc jestem pełna nadziei.

zaczyna u nas być słonecznie więc i na dwór by się chciało.

Hej,
u nas też OK, z pogodą już lepiej, dziś było ładnie, słonecznie, cieplej... pojechaliśmy do nowego domu popatrzeć, co i jak...:-)
Olena, dobrze, że ze zdrówkiem już lepiej :tak:

A moja gwiazda cały dzień dziś kręci hula hop :-D
Mati z piłką lata... oj, przydało by im się już na dwór wyjść :tak:

ja dziś posprzątałam trochę, poprasowałam, nic specjalnego nie robiliśmy... wieczorkiem standardowo... filmik, jakieś winko ;-)

reklama
Czesc dziewczyny,
U nas tez juz lepiej. Dzieci calkiem dobrze, ja tez, maz jak zwykle najgorzej przechodzi przeziebienie.
Dzis u nas ladnie bylo w dzien, Maja byla na dworze ze mna przed drzemka, pobawila sie z kolegami z podworka. Moja mala prowodyrka, chodzila wszedzie a chlopaki za nia jak ogonek:-D
Potem po drzemce w piaskownicy sie troche pobawila, ale dla niej najlepsza zabawa to poki wysypywanie piasku poza, noszenie go do smietnika lub jedzenie. Ja za to zrobilam kilka babek :-p
A tak to nic wiecej sie nie dzieje, ciagle to samo. Pobudka kolo 8 i dzien swistaka:zawstydzona/y:

Do góry