reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Witam. Krystek pojechał z W. do dziadka, a ja siedzę tylko z Radkiem i co chwila do mnie podchodzi, żeby mu autko nakręcić:-D. Muszę zrobić listę zakupów, żeby na ostatnią chwilę zakupów na święta nie robić:tak:... Dzisiaj coś Krystek obudził się w nocy i W. poszedł do niego ale on nie chciał spać już u siebie i przyszedł do nas i jak tylko usnął, to Radek zaczął marudzić ja patrze na zegarek, a tam 4.30, wyjęłam go i przytuliłam i usnął:tak: i odłożyłam Radka do łóżeczka, a po chwili Krystka zaniosłam do jego łóżka:tak:
Hej dziewczyny,
Ja na nogach od 6:30. Synek przebrany najedzony, cora tez zjadla, jeszcze tylko musze ja ubrac.

A u nas wiosny nie widac, dzis spadl snieg i co najdziwniejsze - jeszcze nie stopnial:szok:
Jesli nie stopnieje do poludnia to Cora bedzie miala ubaw :-D
Stopniał śnieg czy jeszcze się trzyma :confused:

Hello,
u nas wreszcie łada pogoda... ponoć w Święta ma być 18 stopni...
Oby tak było:tak: bo już mam dosyć tego śniegu.

reklama
Motylla a gdzie tam stopnial i to szybko, potem w dzien jeszcze troche posypalo ale sie nie utrzymal.
Dzis bylam u lekarza z mala, dostalysmy recepte na ten krem Ovestin, zeby rozkleic wargi no ale ponoc tu bardzo ciezko go dostac wiec poprosilam juz mame, zeby mi zalatwila i wyslala. Choc jutro ide z recepta do apteki, zobaczymy co wskuram.

Hej dziewczyny !
Udalo sie i kremik bedzie na wtorek, takze bedziemy dzialac, a teraz walcze jeszcze z odparzeniem u corci....3dniowa kuracja sudocremem nie zadzialala, wiec od dzis smaruje bepanthenem.

Super Baśka... oby się udało...:tak:

dziś u mnie w M1 wielkie sprzątanie... powyrzucałam wiele niepotrzebnych rzeczy, jakieś dokumenty, kartki, mnóstwo tego się uzbierało i od razu pokój jakoś wygląda :tak:

część popakowałam, będzie potem mniej roboty

wieczorkiem do kościoła

już się nie mogę doczekać kwietnia:-):ninja2:

Fajnie, jak sobie pomysle ze my tez niedlugo bedziemy musieli poszukac czegos wiekszego i sie przeprowadzac to az mnie trzesie, tyle tego mamy i dwoje malutkich dzieciaczkow, ktorych nie mam za bardzo z kim zostawic na ten czas...ale to jeszcze troche zanim to nastapi.

Bepanthen zaczyna dzialac na pupcie, zaczerwienienie schodzi. Dzis zauwazylam jakies dziwne czerwone kreski pod kolanami i corci..dokladnie w faldce, wyglada to jak swiezy rozstep....:eek:musze poobserwowac.

Witam. Poszłam na 18.00 do kościoła, a jak wracałam to w nie których miejscach słabo latarnie świeciły i można nie zauważyć lodu na chodniku... a w dzień tam są kałuże.
Dzieci posnęły, oby młodszy nie zrobił pobudki tak jak dzisiaj o 3.00:szok:.
Hej dziewczyny !
Udalo sie i kremik bedzie na wtorek, takze bedziemy dzialac, a teraz walcze jeszcze z odparzeniem u corci....3dniowa kuracja sudocremem nie zadzialala, wiec od dzis smaruje bepanthenem.
Super, że udało się załatwić krem:tak:

Super Baśka... oby się udało...:tak:

dziś u mnie w M1 wielkie sprzątanie... powyrzucałam wiele niepotrzebnych rzeczy, jakieś dokumenty, kartki, mnóstwo tego się uzbierało i od razu pokój jakoś wygląda :tak:

część popakowałam, będzie potem mniej roboty

wieczorkiem do kościoła

już się nie mogę doczekać kwietnia:-):ninja2:
U mnie też pakowanie, część rzeczy leży już spakowane, w niedziele będziemy u mojego taty to zabiorę je ze sobą :tak:

Bepanthen zaczyna dzialac na pupcie, zaczerwienienie schodzi. Dzis zauwazylam jakies dziwne czerwone kreski pod kolanami i corci..dokladnie w faldce, wyglada to jak swiezy rozstep....:eek:musze poobserwowac.
Dobrze, że bepanthen działa na odparzenie córy. U nas też był stosowany bepanthen:tak:, a sudocrem wcale nie pomagał tylko bardziej szkodził.

Kochane nie zagladałam dużo no ale mialam troszke na głowie no i od wczoraj jestem rozwódką... no ale nie to chcialam pisac :tak: :
Z okazji Świąt Wielkanocnych:
miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,
zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.
Pracy, która pomaga żyć.
Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać
i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie... :)

reklama
Witam. Ja również chce złożyć Wam życzenia.:-)
,Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja":)

Do góry