reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

hej dziewczyny

u nas dalej śnieg. napadało go w nocy znowu. młodszy śpi, a starszy próbuje zasnąć zobaczymy z jakim skutkiem. dziś stał zemną w kolejce ponad 30 minut za ciastem, o dziwo bardzo grzeczny.

po południu idziemy poświęcić koszyczek. wczoraj malowali jajeczka.

życzę wam spokojnych świąt :)

reklama
My już po obiadku, tylko jeszcze Radek zje jak się obudzi, bo teraz drzemkuje:tak:, jeszcze przed obiadkiem zaliczyłam sklep, a teraz trochę odpocznę po obiadku i biorę się za ciasto:tak:
olena119: U nas wczoraj też śnieg padał, a dziś plusowa temperatura i się topi i wielkie kałuże na chodniku się porobiły. Krystek dwie kałuże zaliczył i dwa razy wracaliśmy żeby się przebierać.

My idziemy ze święconka dopiero na 16, ale bez Mateusza, M jest teraz u swej mamy, a my zostalismy, żeby sie na jutro spakować, bo dopiero po poprawinach wracamy w poniedziałek.
U nas pogoda do bani...
Ciasta nie robimy, chyba po raz pierwszy w życiu, ale wiadomo...jutro stoły się będą aż uginać, poza tum M coś od teściowej przywiezie.
Na 20 idę jeszcze do kościoła na Msze no i czekamy a jutro ;)

dziewczyny jak mijają Wam święta?

Mój młodszy się pochorował, katar się leje, kaszel ma. jutro do lekarza.

wczoraj byliśmy u moich rodziców, dobrze, że wczoraj bo dziś tak nas zasypało w mieście, ze pewnie byłaby trudność z dojazdem. a do tego non stop pada. dziś do teściów ale to blok obok.

M całą noc wstawał do młodszego, do tego boli go teraz ząb, teraz trochę dosypia. ja muszę teraz ogarnąć trochę dom.

załamana jestem tą pogodą non stop pada śnieg. gdzie ta wiosna. to jakaś masakra.

Witam. Wczoraj najpierw pojechaliśmy do teściów, a potem do mojej rodziny i wróciliśmy do domu... na wieczór jakiś Radek wydawał mi się za ciepły, więc mu zmierzyłam temperaturę i miał 38,6 dałam mu przeciwgorączkowy lek i okład mu jeszcze zrobiłam i mu spadła i koło 3 znowu mu dałam przeciwgorączkowy, przed chwilą mu mierzyłam i ma 37.0. Mieliśmy dzisiaj jechać na wieś do dalszej rodziny W. ale sobie darujemy... A pogoda masakra:no:

U nas tez bardzo zimno jest, wczoraj caly dzien padalo i 4 stopnie tylko bylo.
Moja Maja smarka od soboty, dzis juz lepiej. Podaje jej Lipomal bomtroche kaszle i miala stan podgoraczkowy, do tego multivitamine. Smaruje ja pulmex baby i rozgnieciony czosnek kolo lozeczka, dzis robilam jej troche inhalacje, ale ona przy tym strasznie placze, chyba ze wzgledu na dzwieki. Troche dala sie poinhalowac a potem dalam jej nagrode, za to ze byla grzeczna.

Synek tez dzis mi wykichal koze, mam nadzieje, ze sie nie zarazi bo ja o 6 rano z takim zawalonym gardlem sie obudzilam, ze szok.
Swieta mijaja spokojnie, jedzenia sobie przywiezlismy od kolezanki, a wczoraj pojedlismy, ze ruszac sie nie moglam.

Witam. Święta, święta i po świętach... Dzisiaj mnie naszła ochota na pizze i pierwszy raz w życiu robiłam ją sama:-):tak:... z ciasta wyszły 3 pizze, całej mojej 3 bardzo smakowało:tak: i nawet W. się pytał czy jutro też będzie :-D.
Z Radkiem już lepiej przeszła mu gorączka:tak:.
U nas tez bardzo zimno jest, wczoraj caly dzien padalo i 4 stopnie tylko bylo.
Moja Maja smarka od soboty, dzis juz lepiej. Podaje jej Lipomal bomtroche kaszle i miala stan podgoraczkowy, do tego multivitamine. Smaruje ja pulmex baby i rozgnieciony czosnek kolo lozeczka, dzis robilam jej troche inhalacje, ale ona przy tym strasznie placze, chyba ze wzgledu na dzwieki. Troche dala sie poinhalowac a potem dalam jej nagrode, za to ze byla grzeczna.

Synek tez dzis mi wykichal koze, mam nadzieje, ze sie nie zarazi bo ja o 6 rano z takim zawalonym gardlem sie obudzilam, ze szok.
Swieta mijaja spokojnie, jedzenia sobie przywiezlismy od kolezanki, a wczoraj pojedlismy, ze ruszac sie nie moglam.
Zdrówka życzę:tak:

reklama
my dziś z młodszym do lekarza. znaczy się M bo ja do pracy. M do tego jest na antybiotyku na ząb więc ogólnie wesoło. Młodszego rozłożyło okropnie. Pewnie skończy się na antybiotyku.

Do góry