reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Byłam na dworku z moją 2 na słonku przyjemnie, a w cieniu to zimno a jak jeszcze wiatr zawieje to ziąb...Radek śpi, a Krystek bawi się z W. bańkami, wcześniej się bawił balonem... próbował go nadmuchać:-D
Motylla, a Wy też się przeprowadzacie? Dom czy mieszkanie?

Przeprowadzamy się do domu do mojego taty:tak:

reklama
Cora spi, ja poprasowalam i mialam sie polozyc troche na kanapie bo mi sie znow rwa kulszowa odezwala, ale za to syn wstal, ehhh myslalam, ze pospi dluzej, moze go moj M uspi.
a tak to siedzimy w domu. Wymyslam menu na swieta, duzo robic nie bede, bo idziemy do kolezanki, ale bigos zrobie i zamroze.

Glos oddany:-D
My po poludniu bylismy z corcia na dworze, maz 20 min i ja 20 min, oboje z nas zmarzluchy a Majcia biega ciagle to jej cieplo. U nas taki wiatr jest przeszywajacy, zamarznac idzie. Synek pospal na dworzu tez troche, jak zasnal po 13 to obudzil sie kolo 17 dopiero:szok: zjadl , troche pobawilismy sie i o 18 juz mu sie oczy zamykaly wiec szybka kapiel, popil troszke wody i kolo 19 zasnal juz na noc.

Witam. Śniadanie już z jedzone... Krystek siedzi przy mnie i mówi :Jak skończysz to powiesz? ... chce pograć na lapku. I pomału będziemy się szykować do teściów.:nerd:
Dziewczyny, czy mogłabym prosić o Wasze głosy na nasz szkolny blog? Zagłosować można tylko raz, więc myślę, że to nie będzie problem (po prawej stronie jest łapka).
Blog VI a Szkoły Podstawowej Nr 1 im. Strajku Dzieci Koźmińskich 1906/1907 w Koźminie Wlkp. — Szkolne Blogi

Dzięki...:-)

A mnie czeka dziś wieczór tylko z dziećmi... M na wieczorze kawalerskim :-p
Zagłosowane:tak:

Glos oddany:-D
Synek pospal na dworzu tez troche, jak zasnal po 13 to obudzil sie kolo 17 dopiero:szok: zjadl , troche pobawilismy sie i o 18 juz mu sie oczy zamykaly wiec szybka kapiel, popil troszke wody i kolo 19 zasnal juz na noc.
To ładnie Ci pospał Mateuszek:tak:

Taaa ale za to odbil sobie w nocy bo zjadl o 1:30 i nie spal chyba do 4 ale na szczescie chrzakal i gadal sobie a nie plakal. O 3:30 zmienilam mu pampka a potem jakos zasnal do 5:30, zjadl i od razu zasnal. Przed 8 kupcia i potem jedzonko i nie spi. Bawi sie w lozeczku.

Ja ide na sniadanko, maz dzis zrobil nalesniczki z serem podsmazane na maselku. Kocham niedziele i mojego mezusia za takie sniadanka:-D
Do pozniej.

Witam. Krystek bawi się autami... a Radka coś nosi chyba coś by porobił... właśnie poszedł do brata... a teraz ściszył telewizor... Krystek poszedł podgłosnić:tak:. Za raz się ubierzemy i trochę się przewietrzymy:tak:
Taaa ale za to odbil sobie w nocy bo zjadl o 1:30 i nie spal chyba do 4 ale na szczescie chrzakal i gadal sobie a nie plakal. O 3:30 zmienilam mu pampka a potem jakos zasnal do 5:30, zjadl i od razu zasnal. Przed 8 kupcia i potem jedzonko i nie spi. Bawi sie w lozeczku.

Ja ide na sniadanko, maz dzis zrobil nalesniczki z serem podsmazane na maselku. Kocham niedziele i mojego mezusia za takie sniadanka:-D
Do pozniej.
Mój Radek to w nocy potrafił się budzić od 6 do 10 razy...więc w dzień chodziłam jak zombi..teraz potrafi z raz się obudzić.
Ale masz fajnie z małżonkiem:tak:

Hello,
u nas wreszcie łada pogoda... ponoć w Święta ma być 18 stopni... powoli zaczynam w to wierzyć, bo dziś miało padać... od razu się lepiej pracuje :-):-):-)

Pozdrawiam babeczki :-)

Witam. My już na nogach... Radek zrobił pobudkę przed 7...a teraz zaczynamy się szykować do dermatologa z Radkiem.

reklama
Hej dziewczyny,
Ja na nogach od 6:30. Synek przebrany najedzony, cora tez zjadla, jeszcze tylko musze ja ubrac.

A u nas wiosny nie widac, dzis spadl snieg i co najdziwniejsze - jeszcze nie stopnial:szok:
Jesli nie stopnieje do poludnia to Cora bedzie miala ubaw :-D

Do góry