reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Basia, fajne skarby... Mati już taki duży... my też mamy taką piaskownicę, nawet i 4 dzieci się zmieści, bo jest z takimi ławeczkami, co się potem zamyka (dobra ochrona przed kotem:-D)

Olena, udanej jutrzejszej imprezy... i jak tam... rowerek fajny? Już skręcony? U nas skręcanie prawie pół dnia memu bratu zajęło (nie było instrukcji, tylko na youtubie), ale super się spisał :tak: i już Młodej daliśmy ze 2 tygodnie temu, wypróbowała nawet, bo był wtedy ciepły weekend

a my teraz Zmierzch oglądamy :-)

reklama
Dzieki, no nasza piaskownica tez z dachem, bo chodza kocury w kolo. Nie wiem jak sie ich pozbyc zeby nam w kwiatkach nie robily:angry:
Ja zmierzch widzialam kilka razy, jakos mi dzien zlecial, ze nie wiem kiedy zrobila sie 22:30 :nerd:
Mam pranie do wieszania i zmykam spac.

Basia dzieciaki słodkie :-)
A czemu Mai za wszelką cenę chcesz te wargi rozklejać? Może jak lekarze mówią, że nie trzeba to warto poczekać. Robią się jej jakieś infekcje?

Pysia Twój Mati przystojniaczek :szok: a kiedy idziecie na to wesele?

Olena udanej imprezki :-)

My też mieliśmy isc jutro na roczek, ale jubilat się rozchorował i rodzice przełozyli imprezę

Veronka no wlasnie ma nieprzyjemny zapach z cipki, do tego wiadomo nie lubi jak sie tam zaglada, ale zauwazylam, ze lapie sie za pampers, ogolnie jest marudna i placzliwa ostatnio. Poza tym czytalam ze jak one tak zostana to sie zrobia zrosty i zgrubienia, potem moze byc jeszcze gorzej.

rowerek tatusiowi nawet długo nie zszedł. około godzinki :) teraz rowerek jest schowany i motorek dla młodszego też. chłopcy oglądają bajeczkę a ja biorę się za porządki.

u was już piaskownica w obrocie? u nas tyle śniegu że szkoda mi chłopców że nowych rowerka i motorka na dworzu nie wypróbują.

U nas pogoda też do bani :baffled::-( niby słońce teraz świeci, ale zimno, no i śnieg nadal... muszę iść do miasta doniczki kupić, wczoraj kupiłam w Biedronce 3 storczyki, dziś idziemy na imieniny do cioci, 1 storczyk jest dla mnie, a drugi dla państwa młodych... idziemy za tydzień... oby dzieciaki pozdrowiały... Mati ma okropny kaszel, a na razie nie poszłam do lekarza, zobaczymy do poniedziałku, jak mu nie przejdzie, to powędrujemy...:-(

U nas też niestety rower stoi, choć Młoda by już chciała naukę uskuteczniać... bo do tej pory na starym to wcale nie chciała, i przez to pomyka nadal na 4 :-( ale chyba szybko pójdzie, zapał jest i z równowagą też ok, bo widziałam, że te małe kółka mało dotykają ziemi,więc jakby co, to ściągnę... tylko, żeby ta zima odpuściła:-D

Witam. Dzieciaki właśnie oglądają Zou, więc mam chwilkę na bb:tak: Przez okno widzę ładne słoneczko i jak na razie nie pada śnieg:-) bo wczoraj padał:baffled:... mógłby w końcu się rozpuścić:tak:. Pomału się biorę za porządki i pranie :tak:. I wielkimi krokami zbliża się nasza przeprowadzka:cool2:.
No az tak zle nie jest, bo Maja nie placze przy sikaniu, ale działac trzeba :dry:
Zobacz załącznik 547075
A tu moje dwa szkraby razem sie bawia :-D dzis tez tatus Maji skrecal piaskownice i okazalo sie ze wcale taka mala nie jest i spokojnie razem sie zmieszcza jak Mati podrosnie.
Super fotka:tak:

jutro mają wspólne urodzinki. starszy nie może się doczekać. młodszy najbardziej zainteresowny jedzeniem.

M właśnie składa rowerek dla starszego na prezent a dla młodszego motorek do odpychania nóżkami.

weekend, jak się cieszę że jest weekend :)
Udanej imprezki życzę:tak:
Basia_one: Może to smarowanie jednak coś pomoże:tak:

Motylla, a Wy też się przeprowadzacie? Dom czy mieszkanie?

U nas remont się ciągnie... ale co zrobić, skoro robimy wszystko... okna na razie mamy wymienione, teraz ekipa przygotowuje ściany, a ja dziś muszę farby wybrać... teraz chodzę po allegro i wybieram różności... już się nie możemy doczekać...
:-)

reklama
Do góry