reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Z Krystkiem zaliczyłam dentystę i kontrola w czerwcu... za dużo nie popiszę bo W. chce kompa i Radek chce coś ode mnie:-D. Idę się bawić:tak: z moim smykiem.
Witam,
Motylla, wcześnie wstajecie.... ale my chyba też tak mieliśmy, jak dzieci były mniejsze :tak: daj potem znać, jak po lekarzu :tak:

Dziś u nas nocka udana, Natala już bez gorączki :tak: choć na lekach nadal, ale idzie ku dobremu... Mati też w domu, bo skoro ja na zwolnieniu, a auta nie ma, to nie chcemy go prowadzić d przedszkola, tym bardziej, że połowa maluchów chora, i na bank by coś złapał, a u nas to wesele w rodzinie i musimy być zdrowi ;-)
Teścio pojechał do lekarza aby stwierdzić czy noga mu się zrosła bo miał złamaną... zrosła mu się noga i ma już zdjęty gips:tak:. Zdrówka życzę Natali:tak:
Basia_ one: Krystek też ciągał Radka za rączki bo chciał, żeby 2 miesięczny brat z nim pobiegał:-D

reklama
Hej dziewczyny!
U nas dzis LEJE deszcz, wiec nici z dworu. Wczoraj slonce, ze bez kurtki mozna bylo chodzic, a dzis taki wiatr i deszcz, masakra. Mnie dzis bola nogi i plecy...
Teraz dzieci spia, to chwila spokoju, tak do 15. Czekam teraz na telefon z przychodni, bo chce umowic corcie na wizyte. Ma sklejone wargi sromowe i miesiac temu polski gin powiedzial, zeby tego nie ruszac bo skoro sika normalnie to jest ok...juz raz miala rozklejane, ale to gin dzieciecy w polsce to robil jak miala 3,5 mca. A teraz zauwazylam kilka dni temu, ze lapie sie za pampka, rekami siega tam i nieprzyjemny zapach ma, wiec lece do lekarza, bo moze stan zapalny sie robic, a jeszcze w internecie wyczytalam, ze mozna rozkleic niewykonujac naciecia tylko kremem i rozciaganiem, wiec chce sprobowac, zwlaszcza, ze w PL bede dopiero we wrzesniu, to do tego czasu moze jej sie tam cos porobic powaznego.

Wizyta dopiero w srode, poki co kazala smarowac kremem z hydrocortisonem, nie wiem czy on cos pomoze, bo w sumie smaruje ja po wierzchu tych sklejonych warg, do pochwy nie ma jak sie dostac, bo dziurka jest wielkosci glowki od szpilki:confused: no ale bede smarowac.

Witam. U nas w dzień już całkiem miło się zrobiło i byłam z moimi chłopakami na spacerku bez wózka. Radek co róż się schylał, żeby śnieg wziąć do rączki:-D. Śnieg topnieje i robią się kałuże i Krystek wracając ze spacerku miał mokre nogawki, Radek też chciał chodzić po kałużach:-D ale mu nie dałam:-p
Basia_one: A długo smarujesz ją tym kremem:confused:

Motylla smaruje od wczorajszego popoludnia, mam to robic 3 razy dziennie cienka warstewka az do srody, a potem wymusze na niej leki. Czytalam jakis blog babki, ktora rozkleila wargi swoim blizniaczkom uzywajac kremu Ovestin i cos tam jeszcze przeciwzapalne. Nie wiem czy u nas maja cos podobnego jak nie to z Polski sobie zalatwie. Bo my jedziemy do pl dopiero we wrzesniu. A jesli jej sie cos dzieje to juz musze dzialac.
Jeszcze znow robi brzydkie kupki, biedna moja Maja:sorry2:

Witam. W. ogląda skoki... a ja siadłam na chwilkę na bb, a przy mnie już są chłopaki:-D... chcą puszczać muzykę z płyty na lapku..właśnie leci papa dance:-D...
Motylla smaruje od wczorajszego popoludnia, mam to robic 3 razy dziennie cienka warstewka az do srody, a potem wymusze na niej leki. Czytalam jakis blog babki, ktora rozkleila wargi swoim blizniaczkom uzywajac kremu Ovestin i cos tam jeszcze przeciwzapalne. Nie wiem czy u nas maja cos podobnego jak nie to z Polski sobie zalatwie. Bo my jedziemy do pl dopiero we wrzesniu. A jesli jej sie cos dzieje to juz musze dzialac.
Jeszcze znow robi brzydkie kupki, biedna moja Maja:sorry2:
0by smarowanie pomogło:tak:

Ten krem co smaruje nim teraz to pewnie niewiele da, bo ten ovestin jest z hormonami. Ja czytalam ze dziewczynko 8-9 letnim zaczynaja sie wytwarzac hormony i wtedy by sie samoistnie rozkleilo, ale do tego czasu to tam sie moze niezle porobic.

basia one mam nadzieję że jednak pomoże. bo brzmi to niepokojąco.

moje dzieci już w łóżeczko. wieczór wolny ale ranek zaczyna się po 6. dobrze, że wtedy połykają dorę bynajmniej jakoś ten ranek mija.

jutro mają wspólne urodzinki. starszy nie może się doczekać. młodszy najbardziej zainteresowny jedzeniem.

M właśnie składa rowerek dla starszego na prezent a dla młodszego motorek do odpychania nóżkami.

weekend, jak się cieszę że jest weekend :)

reklama
Do góry