reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Hej dziewczyny!
U nas cieplo, w nocy padal deszcz, dzis synek pol dnia spal na dworzu w wozeczku, a Majcia zaliczyla dwa spacery z tata rano i popoludniu.
Jutro jedziemy do znajomych, wreszcie do luuudzi :-D Musze przyznac, ze w domu to mozna zdziczec czasem.
W niedziele lub poniedzialek kolezanka ma wpasc z coreczka to Maja bedzie miala towarzystwo, a moj ma zamiar jechac na ryby w niedziele tez, wiec zobaczymy czy mu sie uda, czy bedzie cieplo.
Pysiu to fajnie, ze wam remont idzie do przodu. Jeszcze troche i bedziecie na swoim. Ja tez bym chciala miec swoje 4 katy, ale narazie jestesmy zmuszeni wynajmowac.
Liza witaj i wpadaj czesciej :laugh2:
Motylla moja Maja poki co nie wybrzydza z jedzeniem i mam nadzieje, ze tak zostanie. Fakt nie przepada za kanapkami, tzn zje ale raz na 2-3 dni i to nie zawsze:confused2:
Wiecie, jak dzieci spia to jest taka wspaniala cisza w domu hehe, ok lece kapac sie i oporzadzic tu i tam :-D

reklama
U nas zimno jak cholera.Niby w ciągu dnia pokazywało -1 ale wiało tak że odczuwalne było -15 .. jak mojemu mężowi było zimno to znaczy że to nie przelewki.Byliśmy na spacerze tylko godzinkę,więcej się nie dało,nogi mi zamarzły.:baffled:

Dzis piekny dzien u nas, cieplo, slonko i zero wiatru, co na wyspie jest zadkoscia. Zaliczylysmy z corcia godzinny spacer, synek spi w wozeczku na ogrodzie. Teraz drzemka i potem jedziemy w gosci.

Bosko!

Witam,
u nas też dziś piękny dzień, byłam z dziećmi na spacerze - szukaliśmy wiosny :-D w mieście też byłam pozałatwiać swoje sprawy... spodnie kupione, remont do przodu, Natasia na urodzinach u koleżanki, Mati gotuje :-D, rano puzzle dzieci układały (Natasia ma nowe, więc namiętnie działa;-):-p), potem Natasia trochę pisała literki, nie chce mi nieraz pracować, ale jej nawet fajnie idzie :tak: tylko z łączeniami na jeszcze problemy:baffled:. A tak, to u nas po staremu...

Baśka, miłego wieczorku u znajomych
;-)

Mati gotowy na ślub wujka :-)

Załączniki

• Mati w garniturku 1.jpg
    Mati w garniturku 1.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 50
  • Mati w garniturku 2.jpg
    Mati w garniturku 2.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 58
Witam. Krystek już śpi... za to Radek jeszcze się kręci, jakoś mu nie śpieszno do spania... nie wiem czy to może dlatego, że w dzień długo spał:confused:. Dzisiaj już ładniej na dworze było... poszłam z Krystkiem, Radek został w domu z W. bo już pora spania była jego. Krystek pobawił się śniegiem... zaliczyliśmy jeszcze sklepiki i wróciliśmy do domu... jak weszliśmy do mieszkania to Radek już spał:tak:

hej dziewczyny :)

dawno mnie nie bylo ale zycie ukladam sobie i mysle ze teraz wiecej sie bede udzielac - jak dzieci mi dadzą :laugh2:
w pn konkurs recytatorski i Hania zDanielem biorą udzial :tak: ciekawe czy hania przejdzie dalej, ale choc bedzie miala dyplom i bedzie radosc :tak:
Powodzenia życzę na konkursie:tak:

Hej dziewczyny!
Motylla moja Maja poki co nie wybrzydza z jedzeniem i mam nadzieje, ze tak zostanie. Fakt nie przepada za kanapkami, tzn zje ale raz na 2-3 dni i to nie zawsze:confused2:
Mój Krystek jak był młodszy też nie wybrzydzał i wszystko jadł, teraz mu się pozmieniało z tym jedzeniem..

Mati gotowy na ślub wujka :-)
Super wygląda twój kawaler:tak:s

basia one a jak się skończył?

pysia super wygląda twój synek :)

u nas też piękna pogoda. choć nadal jest śnieg. pospacerowaliśmy trochę. młodszy nie akceptuje wózka więc chodzimy ładnie za rączkę. za tydzień w sobotę wyprawiamy urodzinki. mam już zestaw ozdób, będzie kolorowo :))

Fajnie olena, zycze udanej imprezki. A tak sie skonczyl, ze sie poklocilismy, najpierw o to, ze mial za duzo nie wypic a wypil, potem pouczal mnie przy jezdzie autem jak wracalam, a potem w domu jeszcze, ahh szkoda slow, no ale juz dzis jest niezle.
Zabieram sie za robienie miodowca, bo jutro gosci bede miala:tak:

reklama
Witam:-). Byliśmy dzisiaj na obiadku u teściów... chłopaki się tak rozbawiły tam, że nie za bardzo chcieli wracać ale jakoś dali się ubrać i pojechaliśmy do domu... w samochodzie Radek usnął i jeszcze w mieszkaniu sobie pospał mimo, że go rozebrałam z kurtki... w tym czasie gdy Radek spał, ja z Krystkiem malowaliśmy farbkami:tak:...
basia one a jak się skończył?
za tydzień w sobotę wyprawiamy urodzinki. mam już zestaw ozdób, będzie kolorowo :))
To super imprezka się szykuje:-)

Fajnie olena, zycze udanej imprezki. A tak sie skonczyl, ze sie poklocilismy, najpierw o to, ze mial za duzo nie wypic a wypil, potem pouczal mnie przy jezdzie autem jak wracalam, a potem w domu jeszcze, ahh szkoda slow, no ale juz dzis jest niezle.
Zabieram sie za robienie miodowca, bo jutro gosci bede miala:tak:
Miłego spotkania życzę:tak:

Do góry