reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

my też jesteśmy przed zakupem rowerka. no ale widzę Twoja córeczka ma prawie 6 lat . my szukamy takiego na 3 latka. ale nie biegowego.

basia one właśnie narazie nie kupuj jak chcesz schudnąć. ja zeszłam z rozmiaru 42 na 38 więc z lekka miałam pusto w szafie.

reklama
Moja miała rower, ale jakiś nie bardzo był, bo nie chciała wcale na nim jeździć, no i przez to nadal musi na 4 kółkach śmigać :baffled::dry: choć w sumie to mogłaby już na 2, tamten po prostu miał źle wyprofilowane pedały przez co trudno jej się pedałowało, no i rezygnowała, jakby ją to wcale nie kręciło, a na tym śmiga aż się patrzy... jeszcze trochę i jej odkręcę małe kółeczka i spróbuje na 2.

No i elegancko pysiu :-D Nasza ma taki samochodzik co sie na nim smiga, umiala juz do tylu, a niedawno nauczyla sie do przodu pomykac.
Corci kupki wreszcie przeszly, tzn juz sluzu nie ma, probiotyk daje rade, teraz robi takie ciastolinowe a smierdzace ze hej heheh, no ale co sie dziwic je to co my praktycznie. Dzis na obiad zrobilam pierwszy raz krupnik, pamietam ze za mlodu nie cierpialam tej zupy.

Witam.:-) Dzisiaj pojechaliśmy na obiadek do teściów, trochę u nich posiedzieliśmy i pojechaliśmy do biedronki po jakieś zakupy, W. został z Radkiem w aucie bo mały już zasypiał, a ja z Krystkiem poszliśmy do sklepu... jak tylko weszliśmy to chciał książeczkę z zygzakiem:-D ale żadnej takiej nie było... za to kupiłam blok rysunkowy:tak:, żeby miał gdzie malować farbami i też kredkami...muszę zmykać bo już W. chce siąść przy kompie.
. dziś przyjdzie do nich babcia na kilka godzin a my jedziemy na zakupy odzieżowe dla siebie i na jakiś 2 osobowy obiad. popołudnie tylko ze sobą ::-)
Zazdroszczę wypadu tylko we 2:tak:

fajny wczoraj był dzień. zakupy dosyć spore ale przede wszystkim dla M. ja sobie kupiłam tylko 2 pary jeansów bo w H&M mieli za 50 zł i torebkę. ale M obkupił się konkretnie i jest bardzo zadowolony. to najważniejsze. potem obiad i tak szybko wolne popołudnie minęło.

chłopcy dostali czapki i bluzki. starszy oczywiście z tym spał. co dostanie nowego to cały dzień z tym chodzi a potem śpi.
Super, że zakupy udane:-)

mój M też dostał w tym tygodniu parę rzeczy, bo miał urodziny, i kupiłam mu 2 koszule do garnituru :tak: Natasia też kilka ciuszków z allegro dostała, no i ten rowerek wczoraj złożyliśmy, żeby sprawdzić, czy doszedł w całości :-D, ale jest dobrze, ładny jest, Młoda zachwycona, wczoraj sobie już jeździła,a dziś słońca nie ma, więc nie wiem, czy na rower wyjdzie, bo ma lekki katarek,
Fajnie, że córa zadowolona z prezentu:tak:

Część Wam,
Jak tam mija czas? U nas mnóstwo roboty, dziś to chyba ze szkoły nie wyjdę, jutro też, mamy Drzwi Otwarte i trzeba się przygotować, Natalke posyłam do zerówki,ale w szkole, aMati zostanie w 5latkach w przedszkolu.
Trochę podziebiona jestem, a tu akurat tak ładnie na dworze się robi, słoneczko piękne, wiosna idzie. Dziś mamy robiona elektrykę w domu, niedługo wchodzi właściwa ekipa... Nareszcie...

Super Pysiu. U nas zimno strasznie, az dziwnie, normalnie o tej porze u nas bylo slonecznie, no ale licze na to ze lato bedzie cieple.
Corcia poszla na drzemke, synus bawi sie w bujaczku. Bardzo lubi w nim siedziec w przeciwienstwie do starszej siostry.

macie jakiś pomysł dla 2 latka na urodziny? zupełnie niewiemy co kupić. Starszemu kupimy rowerek ale młodszemu nie mamy pojęcia.

Olena, u nas sprawdziły się klocki z firmy JDLT (jeśli dobrze nazwę pamiętam), kupiłam Mateuszkowi zoo, dżunglę, potem dokupywałam różne inne serie np. miasto itp., fajnie się tym bawi, do tego mu kupiłam kiedyś ciuchcię Tomka (klocki kompatybilne) i robił miasto, i w ogóle, na wiele różnych sposobów można się nimi bawić.

Witam. W. kąpie chłopaków to tak na szybko zaglądam bo pewnie W. będzie chciał siąść przy lapku... to sobie posiedziałam już słyszę, że kończą się myć...jak pójdą spać moje dzieciaki spróbuje to coś więcej napisać.:-)

reklama
Cesc, moje dzieciaki tez spia i tez sobie internetuje troche. Jutro mamy szczepienie u Mateuszka, pewnie bedzie plakal :blink: A w weekend moze kolezanki mnie odwiedza, to nie bede sie nudzic.
dni nam leca jak szalone, boziu moj synek jutro juz bedzie mial 2 miesiace a za trzy musze do roboty wrocic....

Do góry