reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Witam z wieczora :-)
wypad zakupowy udany... dzieci zaliczyły kuleczki, wyszalały się do woli, ja w tym czasie oczywiście zakupy, sobie wreszcie coś kupiłam, tylko buty, ale zawsze coś, Mati najkacze nowe dostał i spodnie, Natala też spodnie, bo podziurawione od chodzenia po kolanach w domu i przedszkolu...:baffled::confused:, na obiadku byliśmy, milusio było :-) i jeszcze u bratowej byliśmy bo brata odwoziliśmy, więc zajrzeliśmy... ale ich córa wyrosła... jak zwykle pozdrawiam :-D:-p

Basia, moi się też w nocy budzą... zazwyczaj na siku, czasem przez sen gadają, jak byli w wieku Twojej córy, też się wybudzali, lęki mieli... oj, przeżycia były... a Twojej córci ząbki wszystkie wyszły? Może to przez to...

Olena, ja raz miałam wiosenne szpileczki w pracy, no a teraz u nas też śnieg :baffled::dry: ale chyba niedługo sobie zima pójdzie, co nie... a taką fajną kurteczkę i berecik z apaszką Natasi na piątek do przedszkola uszykowałam, no i musiałam póki co jeszcze zimową dać :-(

do pracy właśnie porobiłam, M z dziećmi "Must be the music" ogląda, Natala się w aucie wyspała, ciekawe, o której spać pójdzie...:baffled:

no, to trzymajcie kciuki za środę... wywiad nas w pracy czeka... a potem się chyba pójdę upić... jak wyjdzie... :-D

tymczasem...:-)

reklama
Hej, wlatuję szybko do chatki, bo mam okienko, zjadłam, herbatka i lecę dalej...

ale nas dziś zasypało...:szok::eek:

Olena, 100 lat dla Twojego synusia :-)

przyszedł garniturek... jest prześliczny... tak ładnie skrojony, dopracowany w każdym detalu... teraz koszulę i musznik muszę zamówić, buty już kupiłam w weekend, no i mój Książę może nieść obrączki :-)

Super Pysiu, ze jestes zadowolona, to najwazniejsze!
Moj maly cos dzis mial problemy ze spaniem, narazie udalo nam sie go uspac i spi w lozeczku, a obok polozylam zwinieta koszulke moja, moze cos da i pospi dluzej.

Hej dziewczyny
Jakoś nie mam mocy ostatnio. Muszę isć dzisiaj wczesniej spać (taaa jak co dzień :-D)
Asia od czwartku do soboty miała trzydniówkę do tego dalej wychodzą jej zęby, nie chce jeśc łyżeczką, na szczęscie mleko pije.

buziaki dla wszystkich

Olena sto lat dla Jasia :-)

Naszej chyba kly ida, bo ciagle paluchy w buzi trzyma, naciska na dziasla, gryzie co sie da. Tez mialam przeboje, bo miala wlasnie ta trzydniowke, a po tygodniu doszly te kupki ze sluzem i tak meczylismy sie 1,5 tyg z tymi kupami. Na szczescie juz jej przeszlo. Ladnie wszystko je, najlepiej jej idzie widelcem, miesko nabic czy ogorka.

Witam. Wczoraj zapisałam Krystka do przedszkola... 20 kwietnia będzie wiadomo czy się dostał... Dzisiaj z rana pojechałam do Nałęczowa bo jak się ma sklerozę to trza się o chodzić.. musiałam zawieźć potwierdzenie peselu Krystka... spotkałam jeszcze znajomą w przedszkolu, z którą przez pewien czas tam pracowałam. Posiedziałam u taty i wróciłam do swoich chłopaków...a teraz spać mi się chce...
przyszedł garniturek... jest prześliczny... tak ładnie skrojony, dopracowany w każdym detalu... teraz koszulę i musznik muszę zamówić, buty już kupiłam w weekend, no i mój Książę może nieść obrączki :-)
Super ,że jesteś zadowolona:tak:

no, to trzymajcie kciuki za środę... wywiad nas w pracy czeka... a potem się chyba pójdę upić... jak wyjdzie... :-D

tymczasem...:-)
Trzymam kciuki:tak:

niezbyt udane, za to w trójkę ;-)

Zobacz załącznik 544417
Super fotka:-)
Olena: wszystkiego Najlepszego dla synka:happy:

Cześć, dopiero z kwadrans temu do domu wróciłam... mieliśmy jeszcze spotkanie w związku z jutrzejszym wywiadem... spokojniejsza jestem, na szczęście...:tak::-)
Motylla, ja też niedawno dzieci zapisywałam, Natalę do zerówki w szkole, a Matiemu tylko wypisałam papiery, bo M musi się podpisać i jutro zaniosę, jak będę za przedszkole płacić

Wczoraj zamówiłam Matiemu jeszcze koszulę i musznik... jak dojdą, to go ubiorę i fotę strzelę, to wstawię mojego eleganta :-):rofl2:
muszę jeszcze zakupy żywieniowe zrobić, bo w lodówce światło

dziś zapłaciliśmy za elektrykę, jutro przywiozą materiały do łazienki, no i niedługo zaczynamy remont :-)

reklama
Ja ostatnio zakupilam wieksze spioszki dla malego, te 3-6 mce sa 68 i z innej firmy niz mam po corci ktore maja krotsze nogawki...a kupilam tez takie 6-12 bo 6-9 nie bylo, to Maja jeszcze moze nosic :-D takie wielkie.
Ja ostatnio padam ciagle, maz mi dzis powiedzial, ze jak zombi wygladam...ale jakos dam rade, z kazdym dniem lepiej, choc Mateuszek juz drugi dzien kolo 18 swiruje i placze, wtedy kapie go to uspokaja sie, zjada i spi na noc. Majcie kapiemy tak o 19-19:30 zeby przed 20 byla juz w lozeczku. Chcielismy ich razem kapac, ale Mati za maly i 19 juz pozno dla niego.

Do góry