reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
ale u nas piękna zima. pada cały czas. bynajmniej aktywnie na dworzu spędzimy czas. jeszcze teraz przed spaniem byliśmy z chłopcami na sankach. młodszy tak się śmiał jak zjeżdżał że całe osiedle go słyszało.

wczoraj siedziałam trochę do nocy bo oglądałam nowe odcinki na fox life.

teraz wciągnęłam się w chirurgów. ale jestem dopiero w drugim sezonie.

Ja własnie też czekam na aż u nas spadnie ten zapowiadany śnieg, bo na razie szaro, zimno, wietrznie i z domu wychodzić się nie chce. A śnieg uwielbiam :tak:

no ale na wiosnę swoją drogą też czekam (bo już mała będzie fajniejsza ;-)) Policzyłam, że do kalendarzowej jeszcze tylko 10 tygodni (a tydzien przecież szybko leci) więc już niedługo :-)

Hej, witam się, u nas też sypie, idę na śniadanie, a potem do miasta... będę robić dziś córce strój na balik karnawałowy :tak: a tak, to innych planów niet ... i dobrze, bo mam ochotę choć raz spędzić weekend nic nie robiąc :-p:-)

a jutro na WOŚP Natala ma przedstawienie, a potem za tydzień jedziemy na Dzień Babci ... Natala będzie tańczyć w Snutkach (taki zespół ludowy), we wtorek dostaniemy strój ;-), ale się cieszę...:-)

Jak tam mija sobota?? My oglądamy minimini, zrobiłam Natasi ten strój, wyszedł extra:-), najważniejsze, że córa zadowolona, a i ja miałam frajdę, robiąc go :tak::-D wieczorem sobie z M jakiś film obejrzymy...

Załączniki

• rd1.jpg
    rd1.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 56
  • RD2.jpg
    RD2.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 66
  • RD3.jpg
    RD3.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 58
  • RD4.jpg
    RD4.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 47
Hej,
A my nigdzie nie wychodzimy... zimno... brrr... ja zimy nie znoszę... brakuje mi błękitu nieba, nie lubię zimna, Natasia też ma to po mnie, bo jak wracaliśmy z przedstawienia, bardzo marudziła, że jej zimno...
pozostaje mi ciepła kawka, ciacho i filmik :tak::-)
dzieciaki robią sobie namioty, ale mają ubaw...:tak:
pozdrawiam :-)

reklama
Do góry