reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Czesc dziewczyny, co tam u was? U nas dzis nocka w polowie przespana, corka cos nam sie budzi w nocy. Maz wstal do niej 1:30, troche zasnela, potem znow sie obudzila, to ja siedzialam z nia chyba do 2:40. Chyba to zabki, juz sie 4 wyrznely i chyba ida trojki bo ma tam troche nabrzmiale, ale ciezko jej zajrzec do buzki.
Takze jestem nie wyspana, ale pora sie przygotowywac.

Nasza ma 8 zebow, do tego gorne czworki sie przebily i chyba trojki ida tez.
Maz wzial mame i Majcie na zakupy. Wreszcie wymyslil co na prezent mi kupic :-D Ja obralam ziemniaczki, dopakowalam prezenty. Rozmrazam kuraka na galarete i leze. Dzis mam bol w krzyzu straszny. Nie wiem czy to nie czasem od siedzenia w nocy z mala. Tesciowa mowi, ze ona moze budzic sie i sprawdzac czy czasem znia obca osoba nie siedzi, albo czy jestesmy w domu. Nie wiem, ale jej sie to zaczelo jak babcia przyjechala, wiec moze to przyczyna nocnych pobudek:confused:

hej :)

a u nas odwrotnie, w końcu młodszy odpukać zaczyna przesypiać noce. teraz mamy kilka dni wolnych więc sobie odpocznę, choć niewiem czy przy naszej dwójce można odpocząć.

wszystkie zakupy już prawie zrobione, jutro ubieranie choinki.

Fajnie, u mnie choinka juz jest dluuugo. Jutro tez mam w planach dokupienie brakujacych rzeczy i starczy wydawania kasy na te swieta :-D
Lece spac, bo dzis pewnie znow bede wstawac....:baffled:

Cześć Dziewczyny!
Jestem tutaj moderatorem... wstyd sie przyznać - nieobecnym :zawstydzona/y:
Życie mi się trochę pogmatwało i nie bardzo jest czas na forum. Postaram się jednak wrócić do Was "starych" i "nowych" Mam ;-)

W skrócie:
- pracuję
- starszy chodzi do przedszkola
- młodszy jest z Babcią, ma podejrzenie ZA
- od września wychowuję dzieci sama

Co do chłopaków - to mniej przy nich pracy, bo są już w większości samodzielni, ale to nie znaczy, że nie mam z nimi problemów :-D choć nie narzekam, bo nie chorują, a to najważniejsze. Spróbuję się do Was wbić, choć widzę, że tu same maluszki :tak:

Witaj maks_olo.
No to faktycznie sie pogmatwalo, ale mam nadzieje, ze Ci sie wszystko ulozy po twojej mysli.

Ja dzis oczywiscie znow mialam pobudke, najpierw maz wstal do corki o 1:30, zasnela na troche. Potem znow zaczela kwekac wiec ja wstalam i sie meczylam do 3 w nocy. Kolo 3 juz dalam jej jesc bo nie wiedzialam co robic, zmienilam pampersa. Wszystko nam sie zbieglo w jednym czasie, przyjazd babci, zeby, chodzenie. Nie wiem czy to nie przyczyna. Myslalam, zeby dawac jej nurofen ale sie troche boje, tak ja futrowac.

Dzis w planie farsze na pierogi i uszka i musze pokoj ogarnac.

Hej dziewczyny!

Chciałam napisać króciutko co u nas, a mam nadzieję, że niebawem już całkiem znajdę czas.
Emilek przesypia calutkie dnie, jest bardzo spokojny. Muszę pilnować, żeby jadł, tak więc najpierw go przewijam, on się wtedy budzi, a potem jedzonko.
Starszy synek nas bardzo zaskoczył. Robi "cacy, cacy" Emilkowi, daje buziaki, przytula. Uśmiecha się na widok braciszka, kochany jest.

Całuje i Wesołych Świąt! :*

reklama
Witam, wpadam na chwilkę życzyć Wam Wesołych Świąt :-)

Załączniki

• boze_narodzenie_2008.jpg
    boze_narodzenie_2008.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 31
Do góry