reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Gizmowa, Basia no to trzymam kciuki za szybkie i lekkie porody w przyszłym tygodniu :-)

Olena ja też się cieszę ze świąt :) zawsze to jakaś odmiana od siedzenia w domu (bo głównie u rodziny będziemy je spędzać) :tak:

witam nowe multimamy :-)

A ja byłam dzisiaj u fryzjera i na zakupach :) do Asiulki przyjechała babcia i czuję, że taki dzień dla siebie dobrze mi zrobił, a przede wszystkim "naładowałam" baterie z cierpliwością :)

Ostatnia edycja:
reklama
Olena, ja tez poprzednio piłam ten napar i urodziłam w 38tc, ale to raczej wina mojej budowy (dziewczęca miednica i macica - niby ciężko wtedy donosić ogólnie ciąże do terminu). Teraz czytałam, bo chciałam znowu liście malin kupić, że to tylko pomaga w porodzie, ale nie przyspiesza...

No nic, ja dzisiaj byłam na dłuuugim spacerze. Boli mnie podbrzusze, ale nie jak na okres, kurczę :p
Jutro mam badanie i usg :)

Basia trzymam kciuki, zeby się szybciutko ruszyło :)

ja przy pierwszym synku piłam napar w liści malin. urodziłam w 38 tc. a drugi synek miałam cc bo miałam cholestazę i rozwiązanie natapiło w 36 tc. na szczęście nie miał żadnych oznak wcześniactwa i po 3 dniach wyszliśmy.

prezenty już prawie wszystko kupione, cieszę się na te święta :)
a gdzie te liście malin kupiłaś? ja szukałam w poprzedniej ciąży i nie znalazłam :(

Ja tez pije liscie malin. W pierwszej ciazy tez pilam i nic to nie dalo :-D
No licze,ze sie w koncu ruszy. Teraz pojadlam lodow, synek buszuje.
Tesciowa przyjechala, zla bo ukradli jej z torby ubranka ktore wiozla dla wnusia.
cora dzis bardzo przezywala przyjazd babci, no zobaczymy, niedlugo sie oswoi.

reklama
Do góry