reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Hej,
już po pracy, ledwo zdążyłam do domu na 15, bo też mam zajęcia

ja też mam do dzieci nivea dla dzieci

Basia, no to masz fajnie, że M lubi sprzątać... i że umie :-D Mój nie umiał za bardzo, ale się nauczył, i okna umyć potrafi i odkurza, a w kuchni ja lubię sprzątać, więc go i tak nie wpuszczam :-D

a mnie coś głowa ćmi :dry:

reklama
hej witam zimowo..

na tapecie temat porzadkow wiec i ja sie dorzuce ;) Przerażają mnie generalne porządki staram się na bieżąco mieć wszystko porobione ale i tak nadchodzi ten czas generalnych i az mam mdłosci ;) Moj M tez sprzata ale bardzo rzadko chociaz jak juz zacznie to masakra tak dokladnie ze az czasem mnie to drazni hehe

Basia one a mozesz mnie wtajmeniczyc w co sie udalo z Twoim mezem ? czytam czytam ale sie Was nie doczytam łooolaaaboooga tyle tego hehe :)

Ja dla synka kupiłam teraz z Musteli krem na chłód, nie byłam zadowolona z nivei. Polecam jakby coś... :)

Pysiu, ja właśnie kuchnie jako jedyną oddałam do sprzątania meżowi :D Ale to dlatego, ze zmywać nie cierpię :D
Mój mąż też z tych co wszystko w domu zrobi, wiec nie narzekam :)
Jak dzisiaj głowa, dalej boli?

Basia, ja też dzisiaj porządki zaczynam :)

Stefam witaj :)
Ja też sie staram na bieżąco sprzatać, ale jednak nie czyszczę szuflad itp i teraz widzę, że to ten czas kiedy trzeba to zrobić :p

Okna mam bez firanek, więc myje je góra co dwa dni :)

Gizmowa ehh dokladnie tak jest jak piszesz !

Ja używam na mroz dla siebie i dla dzieci masło shea polecam !! jest rewelacyjne a przede wszystkim naturalne i nie uczula nawet te nasze mautkie szkraby :) ma ono wiele zastosowan do wlosow ciala twarzy krem pod oczy :) ja kupuje na biochemiaurody.com jak w sumie prawie wszystkie swoje kosmetyki hehe :)

Hejka

Veronka a u mnie jako tako, troszke gorsze dni nastały ale jakos sobie musim z nimi poradzic... choc nie powiem łatwo nie jest, swieta za pasem, zaraz nowy rok, kurcze ale to leci...
No dzieci łobuzują, nom najwazniejsze ze czas leci szybko.
Ale pisze chaotycznie, tak bo na ogolnym niewiele moge niestety :p :| sorrka....

Witam nowe mamy.

Dołączam się do Waszego wątku :)
U mnie tez porzadki pelna para ida, a do tego jeszcze zakupy swiateczne. Najgorsze ze ciagle wychodzi, ze czegos zapomnialam kupic i tak latam od domu do sklepu i do sprzatania. A nawiazujac do zakupow, to powiedzcie mi jakie buty kupujecie dzieciom na taki snieg ? Chce zeby dziecko mialo cos porzadnego, na sanki, do biegania, z letnimi sandalkami nigdy nie mam problemu bo kupuje zawsze z Memo. Ale co na zime?

reklama
Do góry