reklama
Basia_one
Multimama ;)
Dzieki, a ja tobie zycze szybkiego i lekkiego porodu, niezaleznie kiedy sie zacznie
Basia_one
Multimama ;)
No to zycze szybkiego i lekkiego porodu jeszcze w grudniu
Bylam dzis na wizycie w szpitalu, na usg wszystko w normie. Tutaj niestety nie podaja wagi dziecka, ale jak sie spytalam to mi powiedzial ze gdzies ok 4 kg. Mam nadzieje, ze synek bedzie jednak mniejszy bo ja mialam problem zeby corke urodzic co miala niecale 3,5 kg. Nastepna wizyta 28.12 o ile sie porod nie zacznie wczesniej. A jesli nie to 28.12 chyba dadza mi termin wywolania.
Bylam dzis na wizycie w szpitalu, na usg wszystko w normie. Tutaj niestety nie podaja wagi dziecka, ale jak sie spytalam to mi powiedzial ze gdzies ok 4 kg. Mam nadzieje, ze synek bedzie jednak mniejszy bo ja mialam problem zeby corke urodzic co miala niecale 3,5 kg. Nastepna wizyta 28.12 o ile sie porod nie zacznie wczesniej. A jesli nie to 28.12 chyba dadza mi termin wywolania.
Liza
Fanka BB :)
Basia z reguly chlopcy sa wieksi, moi mieli jeden 4220g a drugi 4070g
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
U mnie też chłopak był cięższy (3680g), Natasia miała 3.5kg, a lekarze mówili, że z USG wychodzi 4.5kg i mi wywoływali, a pomylili się o cały kg, ale w sumie dobrze, że wywołali
to ja też życzę szczęśliwego rozpakowania, no i oby jeszcze w grudniu :-)
to ja też życzę szczęśliwego rozpakowania, no i oby jeszcze w grudniu :-)
Basia_one
Multimama ;)
No to mnie nastraszylyscie Ja chce malego dzidziusia
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Basiu, nie martw się, będzie dobrze... a widzę, że też dajesz synusiowi na imię Mateusz... ładnie... tak jak mój ;-)
reklama