reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Future - trzymaj nogi skrzyżowane mamuśka! będzie dobrze!! :-)

Ja się witam z katarem, Natalka poszła na 3 dni do żłobka i znów przywlokła jakąś francę a że to mały przytulas, obśliniok i obsmarkacz jest mamusiny to teraz obie hodujemy gluty po pas!! :baffled:

Katjusza, zdrówka... obyście się szybko wykurowały...

A u nas jutro dni mojego miasta, będą imprezy, koncerty, mój M tez daje popis ze swoim zespołem, Natalka rano tańczy, bo się będą prezentować z dorobkiem szkoły i przedszkola (Natasia będzie tańczyć Waka Waka z pomponami), a w niedzielę bierze udział w konkursie wokalnym o "złoty dzwoneczek", trzymajcie kciuki :-):tak:
oby tylko pogoda dopisała...

a tak, to nic nowego... jeszcze tylko jutro, a jutro mamy w szkole Dzień Dziecka, no i idziemy na te prezentacje szkół, więc lekcji nie ma

Futer trzymaj sie w dwupaku zdrowiutko &&&
Katjusza zdrowka dla was dziewczyny
Pysia ale fajnie. poqodzenia dla wszystkich tancerzy, spiewakow i grajkow tych malych i tych duzych :) milej zabawy.

My sie chwalimy ze mlidsze moje dziwcie zaczelo chodzic ;) jeju jak ja je teraz ogarne :D

spełnienia tych małych najpiękniejszych marzeń i grzecznych rodziców dla wszystkich naszych ukochanych dzieciaczków!!!!

no hej, dzieki laseczki, jestem cala i zdrowa ( no moze nie do konca zdrowa) ale w kazdym razie w 2 paku wciaz ;)

najpierw lezalam na plucnym oddziale z ogromną niewydolnościa oddechową, a teraz spokojnie leżę na patologii ciązy,ale z dzidzią nic się nie dzieje, tylko nie moglam już być na plycnym, bo tam za duzo zarazków.

no i co się okazało............

bedzie antoś ;)
c

aluję was mocno, może wyjdę w poniedzialek.

reklama
Dobrze Future, że u Was wszystko okej i gratki dla synusia, ja też czekam na chłopca i też mam w podobnym wieku co Ty córeczkę ;-) powiedz, nie czujesz się troszkę dziwnie, że teraz to będzie chłopak? Ja się tak "przyzwyczaiłam" do dziewczynki, że teraz czasami myślę sobie jak to będzie ;-) ale raczej w kontekście wyzwania niż przerażenia, w każdym razie taki dreszczyk emocji jest :-) niby drugie dziecko ale teraz chłopak - więc trochę inaczej, trochę jakby znów pierwszy raz :-)

Do góry