reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Julisia, no będą wakacje, ale w tym roku znów będą pracowite...:baffled: ostatnio w wakacje robiłam sobie to, co mogłam na studia, bo kończyłam podyplomówkę w listopadzie, a teraz w tym roku mam egzamin na mianowanie, więc przez pierwszą połowę lipca będę się przygotowywać, bo chcę mieć już to z głowy...:tak:

Dziś wiatr, aż mi zimno, piszę z podwórka, dzieci się bawią, Natasia idzie na 16 na urodziny do koleżanki, brat coś tam dłubie na korytarzu i jest syf, więc wolę tu być :laugh2:, choć mi wieje...:baffled:

reklama
ech wakacje... u nas też dawno nie było ;-) dwa lata temu miałam przymus leżenia z Natką w ciąży, w zeszłym roku Natalka była za mała jeszcze na dłuższe wojaże a w te wakacje urodzi się Wiki i też nic z tego... Może w przyszłym roku>? (no chyba, że będę leżeć w ciąży z trzecim bąblem :-p) :-)

Katjusza, by przed narodzinami Natalci byliśmy na wakacjach (2006r.), potem jak się urodziła, to zostaliśmy w domu, potem byłam w ciąży z Matem więc też nie byliśmy, potem Mati był malutki, więc też nie, dopiero pojechaliśmy nad morze w 2010r., w zeszłym roku byliśmy ale tylko na kilka dni, bo potem M miał operację, jak będzie w tym roku, nie wiem...:eek: ale Wam życzę, byście dali radę się gdzieś wybrać :tak:
a ja mam już weekend, sobota będzie luźna, chcemy grilla zrobić, a w niedzielę jedziemy do wrocławia na imieniny siorki M i połączymy to z dniem Mamy i dniem Dziecka (coś dużo tych okazji do połączenia :-D:eek:), mamy w planach zoo, jakiś obiadek, no zobaczymy, co jeszcze... oby było fajnie, bo ostatnio też mieliśmy jechać i nie wypaliło z powodu problemów z autem, ale teraz mam nadzieję, że damy radę:tak:.

Hej dziewczyny.U nas choróbsko w domu se szerzy.Wszyscy zagilani:/

pysia-tak telefon juz wybrany tzn waham sie między 2(nokią a sony).Jak juz je zobaczę i "pomacam" to sie zdecyduję:)
Liza-powodzenia z nocnikiem!:)Fajnie tam musisz mieć u siebie!Pewnie duzy ogród,pełno miejsca do biegania dla dzieciaków,bezpiecznie.Czy sie myle?
katjusza,pysia-u nas tez wakacji (ani letnich,ani zimowych nie było odkąd pojawił sie Kuba.Dopiero w tym roku sie wybieramy.Mamy juz zaklepany super domek nad naszym morzem.Jedziemy z para znajomych dziecmi w podobnym wieku,wiec bedzie wesolo:)

A W OGÓLE DROGIE MAMUŚKI TO:

Załączniki

• dzien matki.jpg
    dzien matki.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 22
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSKI A PRZEDE WSZYSTKIM GRZECZNYCH I ZDROWYCH DZIECI XD

Magda zdrowka dla calej rodzinki wspolczuje maruderow i wytrwalosci.

A ja wlasnie zabralam sie za planowanie wakacji i jak sie uda to juz pod koniec czerwca gdzies pojedziemy ;-) ostatnie prawdziwe wakacje byly dwa lata temu jak z pol roczna Mimi pojechalismy do grecji. W zeszlym roku totylko kilkudniowe wyjazdy do znajomych nad jezioro bo Eli byla malusia no i walczylismy z kolkami wiec ciezko bylo.

Wczoraj caly dzien spedzilysmy z forumowa kolezanka i jej blizniaczkami bylo super! A teraz wstaje to moze na jakis maly prezent sie zalapie ;)
Milego weekendu!

HEJ
Wszystkiego najlepszego Dla Was w tym Pięknym Dniu :-)

Zazdroszcze wakacji i tych waszych wyjazdów;P my nigdzie nie jezdzimy;P
magda a no maja gdzie biegac, jest raczej bezpiecznie, ale jak to dzieci np. Mikolaja musze co chwile doglądac czy gdzie nie wszedł w niepowołane miejsce bo on potrafi :-D hehehe

A na dzien Mamy dostałam od córki takie cosi, i wierszyk :-) oj warto dziewczyny czekac na takie chwile :tak:

Hejka,
a mnie dziś obudził kwiatki od dzieci i eMa, w takim szklanym naczyniu mi kupili, żebym miała swój prywatny kwitnący ogródek, Natasia mi narysowała obrazek, ach, jak miło, i jeszcze sobie kawkę zrobimy taką z okazji dzisiejszego dnia, obiad już zrobiony, tylko makaron M pojechał kupić i go pół godz. już nie ma :eek::-D od 15 mam 2 godz. ang, potem przyjdą dzieci, bo ich przygotowujemy na konkurs z ang i będą śpiewać piosenkę po angielsku, dzieciaki dorwały prezenty co im pochowałam na Dzień dziecka i już sprawa załatwiona :-D, wieczorkiem do kościoła idziemy, bo jutro Wrocław :tak: acha, i jeszcze M się na grilla uparł

a mnie gardło strasznie boli, aż łzy lecą same, i się w nocy męczyłam, psikałam sobie tantum i średnio pomaga...:sorry:

a pogoda u nas taka sobie, słońce na szczęście świeci, ale chłodzik się czuje w powietrzu, ale i tak jest dobrze, może nawet lepiej, to się jutro w drodze tak nie umęczymy

dziewczynki, najlepsze życzenia w naszym dniu :tak::-);-) oby się spełniły nasze wszystkie marzenia !!!:tak:

Cześć dziewczyny!

mam nadzieję że wszystkim Dzień Mamy upłynął w miłej rodzinnej atmosferze.

pogoda znowu jakaś dziwna ani to ciepło ani zimno :/ nie lubię tak niech już przyjdzie lato!

hej
Nie wiem cz dobrze trafilam, ale mam wiesci od Future ;)
Odpoczywa sobie w szpitalu i kazala Was pozdrwic!

reklama
Ojej, ale się porobiło... Future... przecież to dopiero 22 tydzień... trzymaj się kochana... odpoczywaj... niech dzidziolek jeszcze w brzuszku bezpiecznie siedzi...:tak:

a u nas po staremu, konkurs w szkole mieliśmy z ang, nasze dzieciaki z kl. 6 zdobyły I i III miejsce, a z kl. 5 miejsce II :-):-):-)
teraz mam ang, niedługo kończę, przygotuje cosik do pracy na jutro i wieczór wolny...:tak:

Do góry