reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

witajcie - i my powoli wracamy do zdrowia, ostatnie krostki już schodzą, dziś byliśmy u kontroli i pani doktor powiedziała, że w środę Natka może iść już do żłobka i co najważniejsze - możemy już wychodzić na spacery!! :-) Z tej okazji prosto z przychodni udaliśmy się z Natką i Tatą na pobliskie łąki i zrobiliśmy sobie mały piknik ze śniadaniem na trawie :-)

miłego dnia i zdrówka mamusie :-)

reklama
katjusza ale fajnie :-) i to ze zdrowa mała, no i ten piknik super!

moje dziewczyny po spacerku padly co już dawno się nie zdarzyło (Mili już od jakiegoś pół roku nie śpi w dzień) więc korzystam z chwili i też idę pod kołderkę ;-)

Hej dziewuszki.U nas też cieplutko.Jak zwykle o tej porze jestesmy już po I spacerku i teraz czorty śpią.Wstaną,jemy obiad i spadamy znowu na dwór.
Julisia,maks_olo-zdrowiejcie Wy i Wasze dzieciaczki jak najszybciej!!!
Julisia-pytałas niedawno o rowerek.Kuba na razie niezbyt zainteresowany:no:Ale on tak ma,ze do nowych rzeczy musi sie przekonać (po tacie;-)).A jak Mili sobie z nim radzi?
maks_olo-to czekamy na relację z I nocki!powodzenia!!!;-):tak::-D
pysia-super,ze macie juz to za sobą!
Liza-ale będziesz miała labę od wrzesnia:)

A ja siedzę od rana i rozmyślam jaki telefon mam wziac.Skonczyla mi sie umowa i nie mam pojęcia co wybrac.Muszę do konca dnia podjąć decyzję.Chyba jak chlopaki wstaną to przejdziemy się do jakiegos salonu jeszcze raz pooglać modele tel.,zebym mogla w koncu podjąc decyzję.Milego dnia kobitki!

Magda polecam samsung galaxy II. wcześniej myślałam że takie gadżety mi nie potrzebne ale to jest najlepszy i najfajniejszy telefon jaki miałam.
mili na rowerku jeszcze nie potrafi jeździć próbuje ale jak poszliśmy na spacer z rowerem to ciekawsze były kwiatki na łące ;) w weekend pojedziemy do dziadków gdzie ukochany kuzyn będzie i może jak on będzie jeździł na rowerze to i ona zacznie więcej próbować, a jak nie to schowa się go na jakiś czas aż będzie "dorośnie" do niego.

Cześć dziewczynki,
jak tam poniedziałek?? U mnie dość fajnie, miałam dziś tylko 3 lekcje, w dodatku kl. II była po komunii i miałam tylko 4 dzieci, nawet szybko zleciało, a potem na chwilkę do domu i z powrotem do pracy, ale już tylko na godzinkę.
Wczoraj cały dzień spędziliśmy na powietrzu, festyn był u nas w mieście, to się też przeszliśmy, a potem kąpiel i ... dzieci w sekundkę już spały... ja tez szybko padłam.

Jutro mam u córy dzień Mamy i Taty, idziemy na 10, a synek ma w następny poniedziałek.

Magda, i jak tam? Telefon wybrany?

Katjusza, dobrze że Natalcia zdrowa, no i pewnie spacerek udany...:-)

Julisia, Maks_Olo, zdrówka dla dzieciaczków :-):tak:

Liza, Tobie to dobrze... błoga cisza... :tak:choć pewnie teraz już coś tam sobie do roboty wyszukałaś...:rofl2::-D

a ja siedzę na ang, dziecię robi zad, a ja do was tego posta 2 godziny już piszę :-p:-D:laugh2:

pysia czy ja wiem czy cisza :-D Rano budzą nasz spiewajace ptaki codziennie :-) do tego mieszkam w miescu gdzie same sady, wiec tez kolo 4 przyjerzdzają i a to pryskają, a to kosza trawe w sadach ;P no ale w sumie to nie miasto, przywyklałam i niewiem czy bym umiala zyc w miescie :-D

U nas nocnikowanie trwa......;P

No to masz fajne klimaty Liza:-) Powodzenia przy odpieluchowywaniu, doświadczenie już masz, pójdzie szybko...:tak::-D
a ja mykam do pracy, potem mam przerwe i znów do roboty...

Liza powodzenia!
Pysia niedługo w ogóle fajnie będziesz miała bo wakacje, co?

pogoda zrobiła się letnia więc całe dnie siedzimy na dworku, do domu tylko na obiad i wieczorne spanie ;-)

reklama
Pysia, Julisia nie dziekuje ;P doswiadczenie doswiadczeniem - kazde dziecko inne wiec kto wie jak to bedzie :-)
Młody nie woła, ja go sadzam i tak łapie w nocnik a to siku a to kupe.... jakis postep widze już, jeden pampers dziennie idzie zakladany w poludnie do snu i ten sam na noc :-) no ale daleka droga przed nami...

Warzywka zaczelam pielić, pogoda fajna bo 23 stopnie choc na sloneczku praży...
Miki spi wiec narazie w domku, jak wstanie i zje lecim na dwor dokonczyc...
Miłego dnia!

Do góry