FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
julisia i ta trzecia opaska - połączenie boskie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julisia-sukienka jest cudna!!!!Przesłodka!!!!Po raz kolejny stwierdzam,ze jak ktos by mi dał 100% gwarancji,ze trzecia bedzie córeczka to od razu się decyduję i biorę sie za jej robienie juz dzis!!!!;-):-)
See you later;-)
boshe jak ja Wam zazdroszczę.... a my chyba sprzedamy nasza działkę, bo nie ma kto o nią dbać.... :-(bylsimy nadziałce ok 12 sie tak slicznie zrobiło ze sie spakowalismy i w droge![]()
Co do Milenki na chrzcinach - taką sukienkę zniosłabym ;-) ale ta opaska.... brrrrrrr no cóż poradzę, jak nie podoba mi się to i nie widzę w tym sensuMaks_olo cóż za ostre słowa jak na sukienkę ;-) raczej wolę delikatne sukieneczki dla dziewczyn, Mili miła na chrzcie bardzo prostą a śliczną, ale tym razem chcę zaszaleć a ta mi po prostu bardzo pasuje do Elizy ;-) jutro zmierzę Elizę i zamawiam
a tak wyglądała Milenka na chrzcinach
Zobacz załącznik 455975Zobacz załącznik 455976