reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
byłam oglądac dzisiaj te same garniturki w CH i nie podobaja mi sie, tzn podobał mi sie jeden (spodnie + kamizelka) ale taki zestaw to ja mam :p chciałam marynerka ale wyglądaja conajmniej tandetnie :sorry: czyli problem rozwiązany :tak:

Julisia aaaaaaaaa boska jest ta sukienka :tak: sliczne tez są w pepco ( nie wiem czy w łodzi są te sklepy) zazwyczaj kosztują ok 30-50 zł a sa sliczne, no moze nie tak jak ta ale sliczne :)

maks-olo tez mysle raczej ekonomicznie, ale czasami mnie ponosi :-D

bylsimy nadziałce ok 12 sie tak slicznie zrobiło ze sie spakowalismy i w droge :) powalczyłam trcohe z trawnikiem , ale jeszcze jest tyleeee roboty :eek: cały czas jak grzebalam w ziemi to ryczałam dosłownie ze śmiechu, z Filipa:-D matko co ona ma za teksty :-D emila 2 godziny sie hustala wiec rąk nie czuje :-poczywiscie nie chcieli wracac do domu :sorry:

Maks_olo cóż za ostre słowa jak na sukienkę ;-) raczej wolę delikatne sukieneczki dla dziewczyn, Mili miła na chrzcie bardzo prostą a śliczną, ale tym razem chcę zaszaleć a ta mi po prostu bardzo pasuje do Elizy ;-) jutro zmierzę Elizę i zamawiam
a tak wyglądała Milenka na chrzcinach
100_3077.jpgIMG_0080 - Kopia.jpg

pogoda dzisiaj względna na tyle że cały dzień spędziłyśmy na dworze.
jutro ma być gorzej :/

Julisia-sukienka jest cudna!!!!Przesłodka!!!!Po raz kolejny stwierdzam,ze jak ktos by mi dał 100% gwarancji,ze trzecia bedzie córeczka to od razu się decyduję i biorę sie za jej robienie juz dzis!!!!;-):tak::-)

See you later;-)

HIhi, chetnie sprzedam patent na robienie dziewczynek... tylko ze.. nie wiem, jaki on jest :-D

Witam!
bylsimy nadziałce ok 12 sie tak slicznie zrobiło ze sie spakowalismy i w droge :)
boshe jak ja Wam zazdroszczę.... a my chyba sprzedamy nasza działkę, bo nie ma kto o nią dbać.... :-(
Maks_olo cóż za ostre słowa jak na sukienkę ;-) raczej wolę delikatne sukieneczki dla dziewczyn, Mili miła na chrzcie bardzo prostą a śliczną, ale tym razem chcę zaszaleć a ta mi po prostu bardzo pasuje do Elizy ;-) jutro zmierzę Elizę i zamawiam
a tak wyglądała Milenka na chrzcinach
Zobacz załącznik 455975Zobacz załącznik 455976
Co do Milenki na chrzcinach - taką sukienkę zniosłabym ;-) ale ta opaska.... brrrrrrr no cóż poradzę, jak nie podoba mi się to i nie widzę w tym sensu :baffled:
a jak zobaczyłam tę sukienkę ELEGANCKA SUKIENKA~H&M~Roz.86 (2259276143) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , to o matko :wściekła/y:
ja jeśli chodzi o sukienki, to coś takiego ewentualnie znoszę SUKIENKA 86 *H&M* sukieneczka HELLO KITTY (2257822680) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , SUKIENKA 86 *H&M* sukieneczka HELLO KITTY (2257819004) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wiem, ze na okazję nie są zbytnio reprezentatywne, no ale takie wolę i już ;-) ALE ZAZNACZAM gdybym miała córę, to tez pewnie miałaby nie jedną z falbankami i koronkami:-D
Ale Kochana, Twoja sukienka bardzo mi się podoba :tak:

U nas nocka ciężka.... Olka się spisiał 2 razy!!!!! a Maks co chwilę się budził, aż w końcu wylądował u nas :crazy:
Pogoda nienajlepsza, więc dzień też będzie cieżki :-(

Maks _olo niby mówi się że o gustach się nie dyskutuje i chyba coś w tym jest.... no nie da się dziewczynki nie ubierać w sukienki i czasami też są potrzebne te bardziej wyszukane, a opaska to tak jak u chłopaka muszka - jednemu będzie się podobało innemu nie...
sukienka zamówiona, jeszcze muszę jakiś sweterek dokupić i gwiazda już ma strój na swoją uroczystość. teraz czas zadbać o siebie ;-)

mój mąż na spotkaniach służbowych... nie lubię tego.... pogoda paskudna, pada więc siedzimy w domu, nawet z piżam jeszcze nie wyszłyśmy... po południu wróci W to jedziemy do kuzyna na kawkę.

Otóż to... zapewne też inaczej patrzysz na chłopców niż ja ;-)
PS. muszek nienawidzę - wolę krawaty :tak:

Mi osobiście bardzo podobają się ubranka dla dziewczynek z KappAhl Sukienki i spódnice - Baby (50-86) - Kategorie - Dzieci - Kläder & Mode Online - KappAhl jak byłam w ciąży, to tam właśnie miałam kupione dużo ubranek :) Ta biała sukienka - miodzio :)
jak patrzę na te ubranka Swetry & bluzki - Dziewczynki (86-128) - Kategorie - Dzieci - Kläder & Mode Online - KappAhl , to naprawdę chciałabym dziewczynkę.... ;)
PS. są też tam sweterki ;)

a dla siebie co planujesz?

Przesrane tak w niedzielę w pracy co? Chociaż jak patrzę, jak mój teraz przysypia, to wolałabym, aby był w pracy :p

Hej mamusie :)
Dawno mnie nie było , ale postaram się nadrobić ...
U nas znowu choroby dały o sobie znać:-(
Mateuszek w drugi dzień świąt miał 39,7 stopni gorączki dałam mu paracetamol i lipomal , na szczęście pomogło i wieczorem nie było już śladu po chorobie . Wydaje mi się ,że wszystkiemu winne są szóstki , które ma pod wierzchem ...
Natomiast Kamila wieczorami zaczyna mi odstawiać sceny:sorry2:
Zamiast grzecznie iść spać jak dotychczas o 20-tej to bryka do 21 30 i wtedy kładzie się oczywiście do mojego łóżka i sama zasypia:tak:

Magdo mam do ciebie pytanie , kiedyś pisałaś ,że byłaś z Kubusiem u logopedy i neurologa , ja też wybieram się z Mateuszem do jednego i drugiego . Na razie jesteśmy zapisani na 26 kwietnia do neurologa .Powiedz mi proszę jak wygląda taka wizyta? O co lekarz pyta? Czy bada dziecko? , Czy może wydaje mu jakieś polecenia . Zupełnie nie mam pojęcia czego mam się spodziewać...
Julisiu piękna sukieneczka , sama też muszę pomyśleć o jakiejś kreacji dla mojej gwiazdy , bo w maju jesteśmy zaproszeni na komunię do chrześniaczki mojego męża.
Maks olo dużo zdróweczka dla chłopców i trzymam kciuki za znalezienie wymarzonej pracy:tak:
Na tuska super macie z tą działeczką , w przyszłości bardzo bym chciała żebyśmy też sobie sprawili działkę ,ale na razie finanse w żaden sposób nam na to nie pozwalają:-(

reklama
dyskusja sukienkowa hahaha
fajne te sukienki w kappahl zwłaszcza ta mi się podoba Sukienka - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci
moje gwiazdy mają trochę sukieneczek ale wszystkie te balowe to podostawały w prezencie i są i falbanki i koronki ale fajnie wyglądają od czasu do czasu w takich, sama to im jedynie takie letnie pokupowałam np ostatnio Mili dostała taką i tego typu właśnie uwielbiam dla nich http://www.hm.com/pl/product/95662?article=95662-J#article=95662-I :D
kiedyś się zapierałam ze w róż nie będę ubierać ale mi przeszło bo i trudno inną kolorystykę dla dziewczyn a i świetnie w nich wyglądają, ale np uwielbiam też bluzy z kapturem i ogrodniczki ;-)

o sobie myślałam nad tą sukienką ale kiedyś była żółta i mi się najbardziej podobała FIGL - Sukienka kontrafałda roz.S(36) (2241314331) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. teraz ewentualnie ta niebieska ale jeszcze przejdę się po mieście i zobaczę

futuremummy słodka niunia, księżniczka.

Ostatnia edycja:
Do góry