reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
katjusza ale mnie zszokowałas z tym imieniem, mega wyczerpująca odpowiedz :)

magda w tym Szczecinie to Wy nic nie macie :-D filip ma rozmiar 24-25 wiec tak samo jak Twoj rok młodszy Kuba :szok: te nice były tylko 23 u nas ale miał za małe :sorry2: pumy sliczne, tylko ten zamsz:-p

Future przynajmniej troche odespałaś nocke :) zasniesz teraz wieczorem?

przeglądałam dzisiaj ciuchy dzieciaków na wesle ( jest za tydzien ) i co??? Filip został bez spodni od garnituru :wściekła/y: jede za małe drugie duzo za duze :dry: popoludniu ruszyłam na łowy i kupiłam spodnie z lampasami (od garniaka) w h&m za całe 20 zł :tak::-):tak: tylko marynerka mi teraz nie pasuje :-p zastanawuiałam sie czy nie kupic mu takiego slicznego kompletu za allegro, tylko ze załozył by go teraz i we wrzesniu na ślub ?? nie wiem czy jest sens wydawac 100 zł na dwa razy?

jeden jest taki:
6 cz Garniturek do Chrztu, CHRZEST grafit roz. 86 (2266778040) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a drugi:
_WYPRZEDAŻ!_SZARE I BEŻOWE GARNITURKI 6 CZĘŚCI_ (2253381008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

włąsnie zauważyłam ze róznia sie tylko tym ze w jednym spodniach jest rozporek a w drugch nie :-D chyba ze cos jeszcze przegapiałam ?
co myslicie?

maks_olo-jakie babeczki???pochwal sie fotką;)Ale z Ciebie kuchareczka!!!!;-):-):tak:
w załącznikach :D skusisz się? ;)

filip ma rozmiar 24-25 wiec tak samo jak Twoj rok młodszy Kuba :szok:

zastanawuiałam sie czy nie kupic mu takiego slicznego kompletu za allegro, tylko ze załozył by go teraz i we wrzesniu na ślub ?? nie wiem czy jest sens wydawac 100 zł na dwa razy?
WOW! Maluśki ten nasz Fifi.... ubranka 86, buty 25... Olek niewiele starszy - a ubrania na 104, buty 28!!!! Kochana mam taki gajerek, prawie nówka, ale właśnie na 104, więc Filipek by się utopił.... :(

ja nigdy nie kupowałam rzeczy, które będą na 2 razy (garnitur dostałam od koleżanki).... no ale wiadomo - jak się uprzesz, to kupisz ;)

na-tuska-a włąsnie,ze mamy!mamy nike w deichmanie rozm.24!!!;-):tak:
Ja bym sobie dała spokoj z marynara.Jak masz spodnie to pewnie i masz jakas koszulę (niekoniecznie białą).Do tego jakąś kamizelkę/bezrekawnik sweterkowy i heja!elegancik jak ta lala:-)
maks_olo-a pewnie,ze się skusze!ty w cukierni roboty szukaj dziewczyno:)

Hej laseczki.Jakie plany na sobote?Co na obiad robicie?
Ja od 6 na nogach,bo R od rana w delegacji jednodniowej.Pomidorowa już ugotowana,łazienka wyszorowana.W planach jeszcze ciasto jogurtowe i sałatka z kabanosem.No i ogarniecia całej chaty oczywiscie (nie ruszam tylko pokoju Kuby,bo to jest obowiazek R :tak:)
Powera mam od rana.Ciekawe jak długo?;-):-D
Pogoda zapowiada sie super.Czekamy z Kuba az młody wstanie z drzemki i lecimy na male zakupy i na plac zabaw.Nareszcie po tych deszczach!
Milej soboty dziewuszki!!!:)

ps:mozecie cos poradzić na natretne gołebie na balkonie?Wczoraj R znalazł gniazdo,ktore sobie zrobily.Wyrzucil wszystko a te uparte ptaszyska dalej czują się jak u siebie:baffled::angry::wściekła/y:

witam

maks-olo szacun za babeczki :tak:

magda kumpela tez miała gołebie na balkonie, nie obeszło sie bez domestosa i specjalnego srodka na gołębie, musieli dodatkowo polozyc wykładzine bo te paskudy ciągle wracałay :eek: lepiej jak najszybciej sie ich pozbyc bo bedzie problem :sorry:

własnie o to chodzi ze kamizelke mam, koszuli chyba 100 muche zamiast krawta, tylko ze ten garniak mi sie tak podoba, napaliłam sie jak szczur na otwarcie kanałów ....:-D na slubie mojej siostry emila z Filipem bedą niesc obraczki (chyba ze z nimi uciekną) wiec jakos muszą wyglądac, teraz beda chyba ubrani tak jak mam na sesji na fb :tak:

Dzień dobry :-)
Nocka super, tylko ten kaszel Maksia :-(

Pogoda w miarę, no ale trzymam chłopaków w domu, bo chcę ich w poniedziałek do przedszkola dać.... a że jeszcze kaszel i gile w nosie, więc oszczędzam ich.

Mężuś ma mi dziś przywieźć jakieś oprawy, bo muszę nowy okulary sobie zrobić, tylko czy nie zapomni?!?!:eek:

maks_olo-a pewnie,ze się skusze!ty w cukierni roboty szukaj dziewczyno:)
się śmiej, ale do cukierni też składałam CV :tak:

Hej laseczki.Jakie plany na sobote?Co na obiad robicie?
Ja od 6 na nogach,bo R od rana w delegacji jednodniowej.Pomidorowa już ugotowana,łazienka wyszorowana.W planach jeszcze ciasto jogurtowe i sałatka z kabanosem.No i ogarniecia całej chaty oczywiscie
hehehe Ja tez od rana sprzątam.... okna umyłam, kurze wytarłam, kuchnie zrobiłam.... A. przywiezie odkurzacz, to resztę chałupki oblecę :-p
Obiad dziś odgrzewany, ale za to sałatkę z fetą robię :tak: co to za sałatka z kabanosem?

to ja się pochwalę co upatrzyłam Elizie na chrzest
nienawidzę takich sukienek!!!! choć nie przeczę, ze jak bym miała dziewczynkę, to tez bym za takimi szalała :-p po prostu jako mama chłopców, chyba "stwardniał" mi gust :-D

tylko ze ten garniak mi sie tak podoba, napaliłam sie jak szczur na otwarcie kanałów ....:-D
otóż to.... też tak często miałam, a później sobie plułam ;-) teraz kasy nie mam, więc bardziej ekonomicznie myślę....

reklama
Julisia-sukienka jest cudna!!!!Przesłodka!!!!Po raz kolejny stwierdzam,ze jak ktos by mi dał 100% gwarancji,ze trzecia bedzie córeczka to od razu się decyduję i biorę sie za jej robienie juz dzis!!!!;-):tak::-)
na-tuska-aaaaaaaaaa to Ty juz się napaliłas na ten gajer;)To bierz go,na bank pozniej sprzedasz na allegro.Duzo nie stracisz pewnie.
maks_olo-hahaha dobre z tą cukiernią!:-DSalatkę z kabanosem robię z kabanosa i wszystkiego innego co mi w reke wpadnie.Dzis mi wpadlo:ryż,kukurydza,papryka,ogorek konserwowy,jajko,majonez.Z ananasem i serem zółtym tez jest niezla(ale wtedy bez ogorka i papryki).

Spacer zaliczony,chata odkurzona,salatka i ciasto zrobione.Czorty spia a ja siadam do gazet i kawki:)
See you later;-)

Ostatnia edycja:
Do góry