FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
magda, ale nie spalam od 3 do 11. pozniej hesia poszla na drzmke to i ja, a jak sie obudzila, to juz menżu był, wiec ja pospalam jeszcze.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w załącznikachmaks_olo-jakie babeczki???pochwal sie fotkąAle z Ciebie kuchareczka!!!!;-):-)
![]()
WOW! Maluśki ten nasz Fifi.... ubranka 86, buty 25... Olek niewiele starszy - a ubrania na 104, buty 28!!!! Kochana mam taki gajerek, prawie nówka, ale właśnie na 104, więc Filipek by się utopił....filip ma rozmiar 24-25 wiec tak samo jak Twoj rok młodszy Kuba![]()
zastanawuiałam sie czy nie kupic mu takiego slicznego kompletu za allegro, tylko ze załozył by go teraz i we wrzesniu na ślub ?? nie wiem czy jest sens wydawac 100 zł na dwa razy?
się śmiej, ale do cukierni też składałam CVmaks_olo-a pewnie,ze się skusze!ty w cukierni roboty szukaj dziewczyno![]()
hehehe Ja tez od rana sprzątam.... okna umyłam, kurze wytarłam, kuchnie zrobiłam.... A. przywiezie odkurzacz, to resztę chałupki oblecęHej laseczki.Jakie plany na sobote?Co na obiad robicie?
Ja od 6 na nogach,bo R od rana w delegacji jednodniowej.Pomidorowa już ugotowana,łazienka wyszorowana.W planach jeszcze ciasto jogurtowe i sałatka z kabanosem.No i ogarniecia całej chaty oczywiscie
nienawidzę takich sukienek!!!! choć nie przeczę, ze jak bym miała dziewczynkę, to tez bym za takimi szalałato ja się pochwalę co upatrzyłam Elizie na chrzest
otóż to.... też tak często miałam, a później sobie plułam ;-) teraz kasy nie mam, więc bardziej ekonomicznie myślę....tylko ze ten garniak mi sie tak podoba, napaliłam sie jak szczur na otwarcie kanałów ....![]()