katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ta wizja domu pełnego dzieci i wnuków to i moje marzenie, więc nie wiem, czy się jeszcze w przyszłym roku nie połakomimy na trzecie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
brawo dla malej :-)no hej
a dziś bylyśmy na szczepieniu z Hesią i była mega dzielna, bo tylko się wkurzyła i zmarszczyła brwi na pielęgniarkę, ale generalnie byla bardzo grzeczna i łezka nie poleciała.
a ja przełożyłam sobie wizytę z 27 na poniedzialek, bo boli brzuch.
sencilla ale gromada fajnie będzie jak bedą mieli po 30 lat, każdy swoją rodzinkę i dzieciaczki male i bedą do was na święta przyjeżdzać hihi.
chłopcy przy gorączce teraz spali w dzień i fajnie było - cisza, spokój.... ale jak gorączka przeszła - nie ma spania w dzień ale spokój przed 20stą - coś za cośjuz sie bałamze koniec drzemek ale wrocilismy do domu i spi p 3 godziny
nie no ja na pewno trójki rok po roku bym nie zniosła kiedyś chciałabym trzecie, ale jak na razie finansowo, wiem, ze nie ma szans...ta wizja domu pełnego dzieci i wnuków to i moje marzenie, więc nie wiem, czy się jeszcze w przyszłym roku nie połakomimy na trzecie ;-)
Dziś już dużo lepiej Broją, aż miło Gorączki już nie ma śladu, jedynie katar i kaszel, ale inhalator w ruch i walczymymaks_olo-to Was rozłozyło!!!!jak dzisiaj?lepiej troszke?
katjusza-zeby wszystkie mamy żłobkowych i przedszkolnych dzieci myślały tak jak Ty to byłoby pieknie!
Maks ostatnio usiadł na rowerze sąsiada i ciesze się, że nie kupiliśmy, bo chłopak sobie nie radzi a na biegowego wsiadł i pojechałmoj niby tylko 1,5mies mlodszy ale jakos nie widze go na rowerku biegowym zwlaszcza;P na normalnym po starszakach bedzie jezdzil :-)