reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Hej dziewuszki.I ja Wam życzę kochane wszystkiego co najpiekniejsze w te świeta!!!!Trochę spóźnione,ale jak najbardziej szczere życzenia:tak::-D
Wpadłam się tylko zameldować.Niedawno wróciliśmy.Trzeba wypakowac walizy,wstawic pranie itd.Po raz kolejny stwierdzam,ze nie lubię "tam" jezdzic.Zmeczona jestem po tych świetach bardziej niż po vcałym tygodniu samej z dziecmi:baffled:
Chłopcy już spia a ja idę do kuchni po winko:))))Buziaki!!!!

Witam się poświątecznie!
mam nadzieję że wszystkim się udały
na dworze wiatr taki ze głowy urywa i zamknięte cały dzień w domu jesteśmy :/ buuu...

Hej babki :)
Swieta swieta i po swietach :)
Czlowiek przejedzony, choc nawet ja staralam sie jesc malo :dry:
Miki tez zaszalał, to teraz walczymy z nadmiarem kup :eek: ehhh dzieci.... zeby Daniel mi tak jadł :dry:

U nas pogoda ładna, sloneczko i 12 stopni, Miki spi -zje i idziemy na dwór :tak:
Hania ma wolne dzis od szkoly jeszcze wiec mam zajecie;)
:***

Witam i ja ")

równiez przejedzona :p

magda łacze sie w blu niemiłych spotkan z tesciami :sorry:

zołądek odmoiwł mi posłuszeństwa w swieta ;/ dzieciaki zadowlone z prezentów a to najwazniejsze :)

u nas słoneczko sie pojawiło, ale chłodno jest ;/ popoludniu ruszamy dalej poszukiwac butki...

U nas niby bylo oki, le sie wkurzylam tez na tesciow, wiedzieli ze mamy byc rano w niedziele to siedzielismy sami 1,5h bo oni poszli na 9 do kosciola ;] heh... bywa.... potem ochlonelam;P

A reszta kobitek?
maks_olo znalazłas prace? :-)

reklama
Witam po przerwie!

U nas tragedia! Wszyscy chorzy... Zaczęło się od Maksia... potem ja... potem Olek... potem Andrzej.... każde gorączkę, katar, kaszel... Olkowi zrobiło się zapalenie ucha i antybiotyk :/ wczoraj jeszcze byliśmy w Gdańsku, bo musiałam oddać krew na badania genetyczne. Wizyta u pediatry, u laryngologa.... Do tego Maks ma znowu chore w buzi... :/ mieliśmy zrobić Olkowi USG i posiew moczu, ale odwołałam, bo by się dotknąć nie dał przez gorączkę:/

normalnie SASAKRA!!!! cały rok bez chorób, a teraz wszystko na raz!!!!! :/

wczoraj pod wieczór wróciliśmy do Brodnicy i niestety siedzimy w domu, bo przecież nie poślę ich do przedszkola :/

na szczęście zając się udał i chłopcy dostali to co chciałam - czyli ciuchy ;)
Maks_olo nie macie TV? Kurcze, ja mogę nie oglądać, ale grać zawsze musi. Jak zgaszę telewizor, to tak jakby kogoś brakowało. To niezdrowe już…

Zdrówka dla Maksia. Niestety zaczęło się przedszkolne chorowanie.

Gratuluję rozgadania Olusia – jednak to przedszkole działa cuda, nie?
Też tak niestety miałam, jak mieszkaliśmy w Stg. To jest straszne, że się nie ogląda, a musi lecieć... Teraz przerzuciłam się na radio :) tzn my mamy TV, ale nie mamy kablówki ;) mamy TV i DVD i jak coś, to włączam chłopcom bajki z płyt albo na kompie. Wieczorami oglądamy Justin TV albo filmy wcześniej ściągnięte. Najgorsze było, ze dzieciakom też się to udzielało, ze telewizor musi grać.... :/

Co do chorowania, to nie wiem do końca czy to z przedszkola, bo równie dobrze z autobusu albo od pogody.... zobaczymy co będzie dalej....

Oluś chodził 5 dni do przedszkola, a od razu bardziej rozumny się stał ;)

katjusza zdrówka!!!!
Czlowiek przejedzony, choc nawet ja staralam sie jesc malo :dry:
a u nas jakby Świąt nie było - nikt nic nie jadł, bo apetytu brak... :/ aż A powiedział, że mi znowu tyłek schudł:p
maks_olo znalazłas prace? :-)
Kochana, pierwszy raz od piątku siedzę dłużej na kompie.... No i jak szukać, jak jeden się dusi, drugiemu smarki lecą, a mi głowa pęka.... :(

Do góry