reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

maks_olo ojej wspolczuje.... i DUŻO ZDRÓWKA życze!:tak: a no bywa tez tak ze dzieciaki do przedskzola / szkoly i zaczyna sie chorowanie:( u nas to bylo przykladem, Poki w domu siedzieli chorowalismy 2x do roku, od wrzesnia juz nie pamietam ile razy chorowały dzieciaki.... no ale to minie i najwazniejsze!:tak:
Trzymaj sie i nie poddawaj ;-)
Co do tv to u nas chodzil calymi dniami, teraz ograniczam, właczam muzyke, radio i sluchamy :-) dzieciaki sie bawią :tak:

Niby na dworze 13 stopni a u nas w domu zimno tak ze rece mam jak lody:dry: napaliłam w piecu niech sie ogrzeje wode bede miac do mycia naczyn;P a potem wieczorem napale jeszcze raz na noc. ;] ehhh niech juz bedzie cieplo i skonczy sie to palenie!:dry:

reklama
Witam!czytam WAs dziewczyny, ale po prostu u mnie taki zupelny brak czasu, ze nie starcza na pisanie..
pozdrawiam wszystkich ze slonecznej (o dziwo) Holandii.
Nickie, my w ogole nie mamy telewizora, na szczescie ;-)

Liza, jakos dajemy rade, choc nie powiem, jest caly czas co robic :-D
Teraz przyjechala moja Mama, jeszcze bedzie 5 dni, wiec jest super :tak:
Ale musze powiedziec, ze spodziewalam sie, ze bedzie jakas masakra, ale da sie ogarnac, sama zreszta wiesz :tak:;-)
oto kilka naszych najnowszych fotek :

Witam :)

my juz po spacerku 2 godzinnym :p obiad gotowy, pranie schnie:) emilaspi, a Filip gląda bajke i mam nadzieje ze tez padnie, bo ostatnio bez drzemek i wymiekami o 18 :eek: Emila całe 3 dni swiateczne nie spała wogole w dzien, mało tego wieczorem wyglądała lepiej od Fifcia :sorry: juz sie bałamze koniec drzemek ale wrocilismy do domu i spi p 3 godziny :eek:

maks-olo zdrówka dla WAs :)

Sencilla piękne fotki :)

Liza u nas dzisiaj 19 stopni w cieniu a chlodek taki ze szok :szok:

Sencilla to super ze dajesz rade, a dzieciaczki masz bosskie:-) najmlodsza córa jakie ma oczka ;-) super, czas leci ja pamietam jak miki byl taki maly a tutaj juz za pasem drugie urodzinki... :p
na-tuska u nas teraz pokazuje 16 stopni, wiaterek wieje ale lecimy na dwór nie ma co siedziec w domku, na sloneczku cieplo jest :-)

witajcie - i u nas słonecznie, co z tego jak siedzimy z katarami w domu. Natka dziś była z tatą u kontroli - na szczęście oskrzela i płuca czyste i mimo, że szpik jej wisi z nosa do pasa to dostała pisemną zgodę na żłobek. Oczywiscie ulituję się nad innymi matkami i nie poślę jej do końca tygodnia, żeby nie zrobiła spustoszenia w grupie ale tak sie coraz częściej zastanawiam, czy to tylko ja taka naiwna i dobroduszna jestem, bo coś nie chce mi się w to wierzyć, skoro lekarka posyła ją do żłobka.. Najbardziej żal mi tej pogody, rowerek aż jęczy, żeby go przewietrzyć :-)

Hej!
Maks_olo zdrówka dla wszystkich!!!
Sencilla śliczna z was rodzinka. starsze dziewczynki wyglądają tak poważnie i uroczo, a najmłodsza też ma takie mądre spojrzenie że szok :D ślicznie
Na-tuska moja Mili tak w wieku Emilki to już własnie przestała sypiać w dzień i w sumie strasznie nad tym ubolewam
Liza u nas też takie 14-15 stopni ale wietrznie i nie przyjemnie.

no hej

a dziś bylyśmy na szczepieniu z Hesią i była mega dzielna, bo tylko się wkurzyła i zmarszczyła brwi na pielęgniarkę, ale generalnie byla bardzo grzeczna i łezka nie poleciała.

a ja przełożyłam sobie wizytę z 27 na poniedzialek, bo boli brzuch.

sencilla ale gromada ;) fajnie będzie jak bedą mieli po 30 lat, każdy swoją rodzinkę i dzieciaczki male i bedą do was na święta przyjeżdzać hihi.

reklama
Do góry