rusałka 29
Fanka BB :)
Nektarynko Mateuszek jest wręcz zachwycony dostawką .Przypięłam ją do wózka przodem do Kamili i obydwoje mają radochę . Po drodze się wygłupiają , śmieją i żadne się nie nudzi , także szczerze polecam . Ja nie miałam podwójnego wózka , ale za to mam mamę w domu i zawsze razem wychodziłyśmy z dzieciakami na spacery , ale teraz poczułam się bardzo niezależna , bo wychodzę sama z maluchami kiedy chcę . Zakupy i przychodnia już nie są żadnym problemem.
Maks olo tak jak myślałam chłopcy dali radę , a teraz z dnia na dzień będzie tylko lepiej
Na tuska jeżeli masz taką możliwość to ja bym chyba na twoim miejscu zaryzykowała i wysłała już teraz Filipka do przedszkola , tym bardziej , że to dałoby gwarancję miejscówki na wrzesień.
Liza jeżeli chodzi o telewizję to u nas głównie leci minimini :-), a swoją drogą chyba nigdy tak nie byłam z bajkami na topie jak teraz
Maks olo tak jak myślałam chłopcy dali radę , a teraz z dnia na dzień będzie tylko lepiej
Na tuska jeżeli masz taką możliwość to ja bym chyba na twoim miejscu zaryzykowała i wysłała już teraz Filipka do przedszkola , tym bardziej , że to dałoby gwarancję miejscówki na wrzesień.
Liza jeżeli chodzi o telewizję to u nas głównie leci minimini :-), a swoją drogą chyba nigdy tak nie byłam z bajkami na topie jak teraz