Hej laski.My właśnie po upolowaniu kupy i R zaraz jedzie do laborat.Zobaczymy co z tą candidą?Wczoraj bylam sama z chłopakami do wieczora-dali mi nieźle w kosć.Zwłaszcza Wikuś,któremu wychodzace zęby nie pozwalają przebywać gdzie indziej niz na moich rekachUspokaja się tylko noszony lub w wózku na powietrzu,wiec łaziłam wczoraj po dworzu z nimi pol dnia ,bo nie miałam sily ani ochoty go w kółko nosić.Chwilami mam naprawde dość....
Nickie-u nas jest odwrotnie.ja nienawidzę załatwiac urzedowych spraw-jestem za bardzo nerwowa.wszystko robi R-ma do tego anielską cierpliwość.tu masz to hula KOŁO HULA HOOP WIDE Z FUNKCJA PODWÓJNEGO MASAŻU - | Zapraszamy!!!
Tylko zaznaczam,ze nie wygląda ono tak niewinnie jak na zdjeciu.Jest ogromne,ciężkie i te wielkie bolce wbijają się przy ćwiczeniach z całej siły w ciało.Boli jak cholera,ale po skonczeniu ma się takie fajne wrazenie wymasowania wszystkich mięśni.Nigdy nie kręciłam hula hop,wiec sie dopiero uczę a na tym jest trudniej,bo jest duzo cięższe.Podobno działa lepiej niz brzuszki.Zachwalaly to dziewczyny na innym forum.zobaczymy:/
podwójna_mamuska-witam Cię i trzymam kciuki za Was!!!
Dominika-super,ze Jas tak szybko się zaklimatyzował!!!!Dzielnego masz synka:-)
Nickie-u nas jest odwrotnie.ja nienawidzę załatwiac urzedowych spraw-jestem za bardzo nerwowa.wszystko robi R-ma do tego anielską cierpliwość.tu masz to hula KOŁO HULA HOOP WIDE Z FUNKCJA PODWÓJNEGO MASAŻU - | Zapraszamy!!!
Tylko zaznaczam,ze nie wygląda ono tak niewinnie jak na zdjeciu.Jest ogromne,ciężkie i te wielkie bolce wbijają się przy ćwiczeniach z całej siły w ciało.Boli jak cholera,ale po skonczeniu ma się takie fajne wrazenie wymasowania wszystkich mięśni.Nigdy nie kręciłam hula hop,wiec sie dopiero uczę a na tym jest trudniej,bo jest duzo cięższe.Podobno działa lepiej niz brzuszki.Zachwalaly to dziewczyny na innym forum.zobaczymy:/
podwójna_mamuska-witam Cię i trzymam kciuki za Was!!!
Dominika-super,ze Jas tak szybko się zaklimatyzował!!!!Dzielnego masz synka:-)