od wczoraj Karol dołacza do chorujacych ma katar i kaszel dzis idziemy do lekarza ale dopiero po południu-czekam na partnera bo nie zniose małego z 4 pietra w ogole coraz ciezej ale co sie bede nad soba uzalac. kolejny tydzien minoł i coraz blizej kolejnych wyzwan. Pozdrawiam serdecznie
reklama
rusałka 29
Fanka BB :)
Hej mamusie
U nas jak na razie odpukać spokój z chorobami . Kamilę męczyło 4 dni ,ale na szczęście to już za nami....
A mnie od dwóch tygodni strasznie boli prawy bark i ramię prawdopodobnie nadwyrężyłam przy noszeniu małej w końcu 10 kg to nie w kij dmuchał:-)
ale jakoś daję radę....
Anka u nas różnica miedzy maluchami to rok bez 6 dni .Było bardzo duże prawdopodobieństo ,że będą rocznikowe bizniaki , ale mała wytrzymała do terminu i się udało:-)
Fakt ,że czasami bywa bardzo ciężko ,ale wierz mi ,że przy dobrej organizacji wszytko można ogarnąć i mieć nawet chwilę czasu dla siebie
Julisiu dużo zdrówka dla Milenki i szybko wracajcie do nas
Nickie spóznione , ale bardzo gorące życzenia dla Asi z okazji roczku .Dużo zdrówka ,przespanych nocek i ciągłego uśmiechu na buzi)))
Magda trzymam kciuki za badanie na pewno wszytko bedzie dobrze
Liza życzę ci udanej zabawy na weselu do białego rana
Sama bym się przeszła na taką imprezę ,ale jak na razie niema do kogo...
Na tuska super jest ta biegówka jak bym miała wolne środki to też bym taką sprawiła Mateuszowi
U nas jak na razie odpukać spokój z chorobami . Kamilę męczyło 4 dni ,ale na szczęście to już za nami....
A mnie od dwóch tygodni strasznie boli prawy bark i ramię prawdopodobnie nadwyrężyłam przy noszeniu małej w końcu 10 kg to nie w kij dmuchał:-)
ale jakoś daję radę....
Anka u nas różnica miedzy maluchami to rok bez 6 dni .Było bardzo duże prawdopodobieństo ,że będą rocznikowe bizniaki , ale mała wytrzymała do terminu i się udało:-)
Fakt ,że czasami bywa bardzo ciężko ,ale wierz mi ,że przy dobrej organizacji wszytko można ogarnąć i mieć nawet chwilę czasu dla siebie
Julisiu dużo zdrówka dla Milenki i szybko wracajcie do nas
Nickie spóznione , ale bardzo gorące życzenia dla Asi z okazji roczku .Dużo zdrówka ,przespanych nocek i ciągłego uśmiechu na buzi)))
Magda trzymam kciuki za badanie na pewno wszytko bedzie dobrze
Liza życzę ci udanej zabawy na weselu do białego rana
Sama bym się przeszła na taką imprezę ,ale jak na razie niema do kogo...
Na tuska super jest ta biegówka jak bym miała wolne środki to też bym taką sprawiła Mateuszowi
Hej.My juz po porannym spacerku.Teraz gadzinki odsypiają,jak wstaną to obiad i znowu na dwór.Ładnie dziś jest-dużo lepiej niż wczoraj.Ja dziś sama z chłopakami do wieczora,bo R zapowiedział,ze skoro ja jutro idę na imprezkę a on zostaje z dziećmi to dzisiaj po pracy jedzie na gokarty.Niech mu bedzie-w koncu tatusiowi tez sie cos należy;-)A sprawiedliwość musi być:-)
na-tuska-wstrzymaj się na razie z tymi badaniami.w nast.tyg.ide do lekarki,ktora się w tym specjalizujeogadam,popytam o ta candidę i zdam relacjęDaj znac jak wrazenia po I spacerze z rowerem!
Anka-zdrówka dla synka!
Dominika-a masz już kogoś na nianię?
rusałka-mnie też nawalają całe plecy.Czasem jestem przerażona jak pomyślę jakie będą skutki tego dźwigania na starość
Julisia-kurde nie znamy się osobiście,nigdy się nie widziałyśmy a myślę o Was kilka razy dziennie!Jezcze teraz się to musiało wydarzyć jak męża nie maNa pewno nie jest Wam łatwo dziewczyny,ale dacie radę!Buziaki !!!
Uciekam dziewuszki.Zgłaszam proszę Pań iż przy weekendzie mogę być chwilowo nieobecna.Przyjezdza dziś do mnie z Berlina kolezanka i zostaje do nd.Z nią właśnie idę jutro na dancing;-)Miłego weekendu życzę Wam wszystkim!Lizie szalonej zabawy na weselichu!!!<baw się dziewczyno ile wlezie!!!>
No i bez choróbsk mi tu żadnych!!!;-)
na-tuska-wstrzymaj się na razie z tymi badaniami.w nast.tyg.ide do lekarki,ktora się w tym specjalizujeogadam,popytam o ta candidę i zdam relacjęDaj znac jak wrazenia po I spacerze z rowerem!
Anka-zdrówka dla synka!
Dominika-a masz już kogoś na nianię?
rusałka-mnie też nawalają całe plecy.Czasem jestem przerażona jak pomyślę jakie będą skutki tego dźwigania na starość
Julisia-kurde nie znamy się osobiście,nigdy się nie widziałyśmy a myślę o Was kilka razy dziennie!Jezcze teraz się to musiało wydarzyć jak męża nie maNa pewno nie jest Wam łatwo dziewczyny,ale dacie radę!Buziaki !!!
Uciekam dziewuszki.Zgłaszam proszę Pań iż przy weekendzie mogę być chwilowo nieobecna.Przyjezdza dziś do mnie z Berlina kolezanka i zostaje do nd.Z nią właśnie idę jutro na dancing;-)Miłego weekendu życzę Wam wszystkim!Lizie szalonej zabawy na weselichu!!!<baw się dziewczyno ile wlezie!!!>
No i bez choróbsk mi tu żadnych!!!;-)
Liza
Fanka BB :)
Bry dzien :-)
Anka zdrówka!
Julisiu kciuki dalej trzymamy;-)
rusałka cieszcie sie ze wszyscy zdrowi
magda Miki zostaje z moją mamą a starszaki jadą z nami są juz na tyle duze ze sami sie zabawią same jedzą nie trzeba za nimi ganiac, tesciowa bedzie, ciotki wiec mam nadzieje ze bedzie oki, zreszta Hania juz sie doczekac nie moze a to juz jutro! ale zleciało
na-tuska pochwal sie potem zakupem ;-)
Nooo... wizyta u dentystki zaliczona
Teraz ide włozy umyć, zaliczylismy krótki spacer, co by nie bylo, bo fajnie jest ;-) kuchnie wysprzatalam, łazienke tez:-) na gorze jest niby ogarniete ale dzieci mi łobuzują ;]
Kurcze boje sie tego jutrzejszego wieczoru czy mama da rade z Mikim.... teraz zaczela mu ta czwórka dolna na maxa wychodzic albo i trojki beda szly bo slini sie strasznie do tego marudny ehhhh
Anka zdrówka!
Julisiu kciuki dalej trzymamy;-)
rusałka cieszcie sie ze wszyscy zdrowi
magda Miki zostaje z moją mamą a starszaki jadą z nami są juz na tyle duze ze sami sie zabawią same jedzą nie trzeba za nimi ganiac, tesciowa bedzie, ciotki wiec mam nadzieje ze bedzie oki, zreszta Hania juz sie doczekac nie moze a to juz jutro! ale zleciało
na-tuska pochwal sie potem zakupem ;-)
Nooo... wizyta u dentystki zaliczona
Teraz ide włozy umyć, zaliczylismy krótki spacer, co by nie bylo, bo fajnie jest ;-) kuchnie wysprzatalam, łazienke tez:-) na gorze jest niby ogarniete ale dzieci mi łobuzują ;]
Kurcze boje sie tego jutrzejszego wieczoru czy mama da rade z Mikim.... teraz zaczela mu ta czwórka dolna na maxa wychodzic albo i trojki beda szly bo slini sie strasznie do tego marudny ehhhh
maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
Hej! Nie było mnie, bo się nie wysypiałam... Olka poprzedniej nocy obudził się o 1:30 i do 3:30 ryczał... nie dlatego, ze mu coś było – po prostu chciał już zacząć dzień, a okropna Mamusia nie pozwoliła.... Rano napisała do mnie sąsiadka czy jej się śniło, czy Olek wrzeszczał
Wczoraj za to dałam mu syrop uspokajający i spał jak zabity do rana
Spacerek zaliczony, zakupy zrobione. Jutro na urodzinki do mojego chrześnika, A ma przyjechać na weekend....
Dziś za to czeka mnie wieczór pełen wrażeń – jakieś 3 godziny prasowania
Ceny – paranoja!!! Dlatego ciesze się, ze kupiłam 4 pary spodni na śnieg w lumpku każda za gorsze... bo w reKids spodnie kosztują 100zł... :/
Kochana, a trzecie dziecko chcesz mieć? Bo ja ze spiralą zaszłam w ciążę....
Nickie hmmm to ja też chyba nienormalna i bezużyteczna, bo u nas Andrzej rządził w kuchni... ja czasami śniadanie zrobiłam
Bo dziecko ma kaszel, to znaczy, ze nie dbasz o nie? Ja pierdziele – patologia ;/
W zeszłym roku, jak Maks poszedł do przedszkola i zachorował, to lekarka kazała dać właśnie tran. Kupiłam Mollers cytrynowy i Maksio nie chorował 3mam kciuki, aby u Was pomógł
Współczuję!!!! U mnie chłopcy też namiętnie oglądają bajki, ale od kilku dni wyłączam im w godzinach 15-19 i nie ma krzyków
Bawcie się dobrze!!!!
Emilio zdrówka dla dziewczynek!!!!
Przede wszystkim – witaj! No widzisz, wszystkie dziewczyny optymistyczne, a ja Ci napiszę, że nie chciałabym drugi raz tego przeżywać.... Pierwsze pół roku nie wiedziałam jak się nazywam, jaki mamy dzień... Potem było trochę lepiej, ale bez rewelacji! Kocham moje dzieci, ale tak dały mi w kość, że nigdy więcej... Teraz jest już duuużo lepiej, choć bywają dni, że wyrywam włosy
zdrówka dla Synka!
magdo 3mam kciuki, aby z uszkami wszystko było ok no i udanego dancingu
To kurde za ile Ty ją kupiłaś?!? Ja na początku chciałam taką za 600zł, ale puknęłam się w głowę i kupiłam za 100zł i tez służy świetnie
tylko, ze na wiosnę będę musiała kupić drugą
Wczoraj za to dałam mu syrop uspokajający i spał jak zabity do rana
Spacerek zaliczony, zakupy zrobione. Jutro na urodzinki do mojego chrześnika, A ma przyjechać na weekend....
Dziś za to czeka mnie wieczór pełen wrażeń – jakieś 3 godziny prasowania
Kurtki kupiliśmy wiosną i są teraz przydługie, więc powinny być jeszcze na wiosnę dobremaks_olo-współczuje nocki.kurtki są superowe,ale pewnie zakupione w poprzednim sezonie co?Normalnie w Cubusie na dziale dziecięcym ceny sa kosmiczne!Podobnie jak w Zarza zreszta.Przesadzają trochę
Coraz powazniej myślę o spirali.
Ceny – paranoja!!! Dlatego ciesze się, ze kupiłam 4 pary spodni na śnieg w lumpku każda za gorsze... bo w reKids spodnie kosztują 100zł... :/
Kochana, a trzecie dziecko chcesz mieć? Bo ja ze spiralą zaszłam w ciążę....
3mam kciuki!!!!! no i gratulacjepoza tym Eliza przewróciła się dzisiaj z plecków na brzuszek - pierwszy pełen piruet
no i rośnie mi dziecku juz teraz samo będzie decydować jak chce leżeć
Nickie hmmm to ja też chyba nienormalna i bezużyteczna, bo u nas Andrzej rządził w kuchni... ja czasami śniadanie zrobiłam
Bo dziecko ma kaszel, to znaczy, ze nie dbasz o nie? Ja pierdziele – patologia ;/
W zeszłym roku, jak Maks poszedł do przedszkola i zachorował, to lekarka kazała dać właśnie tran. Kupiłam Mollers cytrynowy i Maksio nie chorował 3mam kciuki, aby u Was pomógł
a ja od jutra wyzucam z domu tvi kompa Filip dostalszału na punkcie stacyjkowa i tomka cały dzien najlpeiej jak leci,jeszcze dobrze do domu nie wejdziemy a ten juz tv włancza i sie drze "ciuchcia"
Współczuję!!!! U mnie chłopcy też namiętnie oglądają bajki, ale od kilku dni wyłączam im w godzinach 15-19 i nie ma krzyków
Ja nie żałuję, ale świadomie nigdy bym się nie zdecydowała...Nickie ja tez nie zaluje ze taka roznica miedzy starszakami, szybko zlecialo i teraz juz łobuzy duze ;-)
Bawcie się dobrze!!!!
Emilio zdrówka dla dziewczynek!!!!
Mam do was pytanie bardzo ciezko jest na poczatku??
Przede wszystkim – witaj! No widzisz, wszystkie dziewczyny optymistyczne, a ja Ci napiszę, że nie chciałabym drugi raz tego przeżywać.... Pierwsze pół roku nie wiedziałam jak się nazywam, jaki mamy dzień... Potem było trochę lepiej, ale bez rewelacji! Kocham moje dzieci, ale tak dały mi w kość, że nigdy więcej... Teraz jest już duuużo lepiej, choć bywają dni, że wyrywam włosy
zdrówka dla Synka!
magdo 3mam kciuki, aby z uszkami wszystko było ok no i udanego dancingu
jak dziecikai wstaną jedziemy po rowerek chyba sie bardziej ciesze niz Filipa sprzedałam nawilzacz powietrza uzbieramał to co miałąm w domu i powiino starczyc i mam powiedziaal ze sie dołozy :0 jeszcze tylko musze sprzedac rowerek który Filip dostał od tesciów i sie całkowicie zwróci koszt zakupu biegówki aaaaa ale sie ciesze
To kurde za ile Ty ją kupiłaś?!? Ja na początku chciałam taką za 600zł, ale puknęłam się w głowę i kupiłam za 100zł i tez służy świetnie
tylko, ze na wiosnę będę musiała kupić drugą
reklama
maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
Mi się ten pierwszy też bardziej podoba - taki zgrabniejszy....
o tym drewnianym czytałam nie najlepsze opinie...
My mamy taki jak na zdjęciu, tylko niebieski kosztował niecałe 100zł i jestem mega zadowolona zresztą Maksio też
o tym drewnianym czytałam nie najlepsze opinie...
My mamy taki jak na zdjęciu, tylko niebieski kosztował niecałe 100zł i jestem mega zadowolona zresztą Maksio też