reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

Nickie, magda - bardzo przepraszm za pomyłkę :-D :-D dobrze wiem, że Nickie masz Asię, nie wiem gdzie ja miałam głowę jak pisałam tego posta :-)

magda - a, byłam w okolicach Krakowa, mieliśmy gościa żabojada:wściekła/y: wstrętny koleś, choć tak to miły, ale jak zacznie auditować to najpierw wymyśla jakieś nowe wymagania, a następnym razem jak przyjeżdża to twierdzi że jesteśmy idiotami, ze to robimy, bo to głupota :eek: i weź tu bądź mądry
w przyszłym tyg też mam żabojadów od poniedziałku do środy, ale na miejscu, nigdzie nie wyjeżdżam
Kuba dobry :-D nie przeszkadzaj mi mamo oglądać bajki! :-)

Julisia - dobry tekst :-D :-D uśmiałam się :-D

Nickie - niestety w zderzeniu pokoleniowym zawsze będizmey krytykowane :angry::eek: ludzie nie wiedzą, że czasy się zmieniają

na_tuska - a kiedy to święto św. Marcina u Was? właśnie się ostatnio z m nad tym zastanawialiśmy :-)

znów mam piasek pod powiekami z niewyspania.. :eek: jakoś tam trzeba dotrwać. zamierzam dziś wyjść koło 12, bo muszę parę drobnych zakupów zrobić. chociaż dziś mój szef chyba przyjeżdża to pewnie mi będzie głupio tak wyjsć wcześnie, no, ale zobaczę, może znajdę jakąś sensowną wymówkę ;-)
poza tym w domu mi się trochę nazbierało prania do posegregowania:dry: nie lubię tego....

reklama
Hejka
O widze ruch troszke jest ;-)
Ja nadrobilam i poszlam kwiatki bulwy wyciągac z ogródka z ziemi poki nie padało i póki Miki spi ;] i zapomnialam co odpisywac :dry:

magda a nie myslałas by brac asequrelle? ja sie zastanawiam czy warto próbowac.... ehhh ponoc ona tez zwiększa libido ;] niewiem...
Dominika sukienki doszły, ale az mi glupio.... bo dobra byla ta dluga ale za dluga, bym sie zabijała o nią;/ musialam dzis pojechac na targ, załamana i wogole musialam kupic.... gdyby nie to ze udalo mi sie w tym tyg "zarobic" to niewiem jak bym poszla na to wesele, nago chyba albo bym zostala w domu..:(((( jak bede miala tylko czas to odesle je Tobie i madzie...

Mowie Wam ale kaszanka, dzis chodzac i szukajac sukienki nie dosc ze padało, do tego ceny takich sukienek mnie DoBiJaŁy... :no: znalazłam czarną z 3/4 rekawem (niewiem ale zastanawiam sie czy by nie zrobic z niego rekawa krótkiego bo mama ma maszyne i jest krawcową;]) i dałam za nią 70zl... ale rozmiar...:no: brak slow.... kazdy mowi "oj Pani cieszy sie ze ma takie piersi, inne nie maja wcale.." a ja bym wiele dala by miec piersi ze 2 rozmiary mniejsze! :no: kazda sukienka dochodzila z zasówaniem do wysokosci piersi rozmiary 40-42 i dalej stop nie dawało rady :no: ehhh szkoda pisac ;/
Miki ma 12 ząbka z fajniejszych rzeczy, i to ze moja mama jakos nie bardzo chce zostac z Mikim w sobote bo mowi ze jest niegrzeczny :dry: nie rozumiem tego no ale oki ;]

Witam

Melduję, że żyję :-). Ale mamy maratony po lekarzach. Mąż dwa dni w domu na wolnym. Do tego jeździmy po sklepach bo chcemy zakupić kominek w listopadzie i trzeba poszukać.

Odezwę się wieczorkiem

Miłego dnia dziewczynki :tak:

Hej jestem nowa na tym forum( bo nie wiedziałam że takie istnieje) ale chyba najszybsza co do zajscia w ciaze po porodzie:)) Totalna wpadka ale moze i dobrze bo moja ciaza z Karolciem to było pasmo problemów i nerwow a teraz ciszza i spokoj.Ostatnio smiałam sie z partnerem ze gdyby nie stało sie jak sie stało czyli tak szybko zaszłam w ciaze to bysmy sie chyba nigdy nie zdecydowali a tak Emil w drodze.Miło mi Was wszystkie poznac!!!!

Hej,
No to teraz mnie na-tuska wystraszyłaś.

Julisiu co z Milenką???? Pisz jak tylko będziesz mogła. Trzymam kciuki.

Anka witaj. Powiem Ci, że gdybym teraz miała decydować o różnicy wieku między dzieciaczkami, to byłaby ona jak najmniejsza.

Hej

Anka to ile bedzie różnicy miedzy dziecmi? chyba cos kolo roczku? U mnie jest rok i 3 tyg ;-) Witamy.
na tuska wez nie strasz co sie dowiedzialas?????? :szok:
Nickie ja tez nie zaluje ze taka roznica miedzy starszakami, szybko zlecialo i teraz juz łobuzy duze ;-)
Julisia co z Milenką..? :confused:

Za oknem tak jesiennie... po poludniu zapowiadaja deszcz ehhhh.... ;]

Witam

Co się stało??

na-tuska pisz w tej chwili :wściekła/y:

U nas też deszcz :baffled:. Ale my i tak z domu nie wychodzimy. Wczoraj byłam na kontroli z Natalką a lekarka powiedziała że już wszystko OK. Co z tego jak rano się obudziła i znowu mówić nie może do tego śmierdzi ropa z nosa :-(.

U ortopedy OK. Nóżki zdrowe, kręgosłup Natalki prosty.

Wczoraj byłam u laryngologa z Justysią. Katar ma w zatokach, cofa go do oka i robi się czerwony. Jeżeli do środy nie zniknie to zastrzyki :wściekła/y:. Już mi się płakać chce.

Anka Witaj :-)

reklama
Do góry