reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MULTIMAMY - wątek główny

reklama
Dzień dobry!
Agabeta zdolna dziewczyna z Ciebie już obiadek gotowy, ja dopiero planuję co też dzisiaj będzie :-D

dziewczyny zakatarzone mam :/ Eliza troszkę podkasłuje, popołudniu pójdziemy do lekarza
kurcze te moje dziewczyny normalnie wiedzą kiedy mama ma wychodne i robia wszystko by nie mogła wyjść jutro mieliśmy iść na imprezkę do znajomych, a babcia z dziewczynami ale jak mi się rozłożą to kicha będzie :/

Hej mamusie;)
No to widzę ,że u was też sezon chorobowy na dobre się rozpoczął niestety :(
Jak ja tego nienawidzę Mateusz katar i kaszel ,Kamila to samo i dodatkowo jeszcze ja do kompletu normalnie szpital w domu , jeszcze tylko mój mąż jakoś się trzyma , ale coś mi się wydaje ,że długo to nie potrwa i również polegnie :(
Agabeta serdecznie witam i gratuluję :)
Julisiu mam nadzieję ,że jednak uda wam się wyjść i dziewczynki będą zdrowe...:)
Co do zakupów to też częściowo maluchy ogarniete ,ale jeszcze parę rzeczy trzeba dokupić
Na tuska super ,że już w jesteście w komplecie i trzymam kciuki żeby choróbska na dobre wam odpuściły:)
Emilko zazdroszczę takiego długiego pobytu na dworze tez bym tak chciała , ale niestety u nas to niemożliwe:(
Nickie dużo zdrówka dla dzieciaczków i dla ciebie ;)
Liza jak najbardziej popieram pomysł dotyczący moderatora ;)
Maks olo absolutnie się nie zgadzam żebyś nas opuszczała .Zaklimatyzujesz się w nowym miejscu i na pewno do nas wrócisz :)

na-tuska z taką pomoca jak mam w domciu to od rana robota idzie:-) DSC00239.jpgmakaronik do zupki to specjalność Kornelki.

Hejka

na-tuska przepraszam, juz wiecej nie bede... :-D :*
agabeta no taka pomoc to samo złoto;) moja pomoc odkąd chodzi do szkoly juz tak nie pomaga bo jej nie ma zazwyczaj jak cos robie;-)

No obiad zrobiony, przyszykowany, gołąbki z ryzem dzis, ciekawe czy dobre jak te bez ;-) :-D
Na dworze tylko 17 stopni! Pranie moze wyschnie ale cos sie zachmurzylo oby nie luneło bo sie wkurze! :dry:
Na 13:30 jade po Hanie ;P
Daniel bajke ogląda, Miki śpi od 11:30...

Macie Moich urwisów,: :D
(Hania z uśmiechniętą buźką(naklejka) bo była grzeczna w zerówce ;-) ale miala radosc do dumy hihihihih)

Załączniki

• Zdjęcie0025J.jpg
    Zdjęcie0025J.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 34
  • Zdjęcie0014.jpg
    Zdjęcie0014.jpg
    75,2 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0024m.jpg
    Zdjęcie0024m.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 32
  • Zdjęcie0087A.jpg
    Zdjęcie0087A.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 32
  • Zdjęcie0075A.jpg
    Zdjęcie0075A.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 43
  • Zdjęcie0069a.jpg
    Zdjęcie0069a.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 35
  • Zdjęcie0065.jpg
    Zdjęcie0065.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 39
  • Zdjęcie0084m.jpg
    Zdjęcie0084m.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 44
Liza super dzieciaczki.A u mnie piękna pogoda,czekam na Martynke aż wróci ze szkoły i bedzie mała wyprawa do parku po liście tyle ich kolorowych juz leży,że aż szkoda byłoby nie pozbierać i porobic jakieś cudeczka z nich:)zajęcie na jutro dla dziewczyn bedzie malowanie liści farba i odciskanie ich na kartce.A wieczorem jak tatus wróci to bedzie kolejna wystawa dzieł sztuki pod tyt galeria twórczości dzieciaczków:)

Witam dziewuszki piątkowo!My rano spacerek zaliczyliśmy,jeszcze może jeden wpadnie wieczorkiem:)Kuba z dnia na dzień Do obiadu coś dziś nie mam weny.Zrobiłam barszcz ukrainski a na drugie pizza już zamówiona;)Chłopaki dosypiają,R wraca z pracy a ja mam chwilę wolnego.
Liza-dzieciaki cudne!!!A Hania to pannica,że ho ho!!!Śliczna po mamie:)
Julisia- a gdzie obkupiłaś dziewczyny?Tez mam zamiar sie wybrac na zakupy ciuchowe i nie wiem w ktorym kierunku jechac:)W sieciówce jakiejś?Miłej imprezki!!!My tez mielismy na dzisiaj zaproszenie,al odmówilismy,bo jakoś nam się \wyjatkowo dziś nie chce.
na-tuska-super,ze już w domku!!!wiadomo co było B????daj znać jak ciacho wyszło!!!
rusałka-widzę,że chorujemy wszystkie po kolei;)Zdrówka,zdrówka,zdrówka!!!
agabeta-Witam Cię serdecznie!!!!Piękną masz tą pomocnicę!!!
Nickie-kuruj się kobitko,bo brakuje Cię tutaj:)

reklama
Do góry