maks_olo
Kwietniowi Chłopcy :)
U nas bez zmian. Mąż nadal na wygnaniu. Na początku chciałam z nim rozmawiać, ale to nie ma sensu. Nie chce mi powiedzieć wszystkiego, kręci, a ja już nie mam na to siły. Będzie wypłata, to może łaskawie go wysłucham... Choć nie powiem, ze i dzieciaki i ja - tęsknimy za nim....
Chłopcy broją, bija się, ale na szczęście śpią jak zabici przez 12 godz, więc nie narzekam
Poszłam dziś z chłopcami na zakupy do TESCO i oczywiście jak zaczęło rano lać, to jeszcze nie przestało :/ na szczęście mój tata nas odebrał.
Teraz dziadki wzięli Maksia na wycieczkę, a Oluś buduje z drewnianych klocków = chwila dla BB
współczuję kłótni z Mężem, ale nie podniosę na duchu...
gratulację dla Kuby - alpinisty
jak tam wizyty u lekarzy?
Ramari ja pierdzielę, ale ugryzienie!!! współczuję bardzo!!!!
fotka z chustą – boska!!!! Boże, dlaczego nie było mi to pisane?!?
fotka ze stópką – cud, miód i orzeszki
Wiktorek wiadomo jak to niemowlę – przesłodki, ale Przemuś facet pierwsza klasa!!!!
Nickie gratuluję nocki!!!!
Rusałko współczuję cichych dni....
wredne Twoje zachowanie, ale całkowicie popieram!!!!!!!!!! Wy macie tylko 2 króliczki, a oni już 3 – straszne przy spotkaniu nie zapomnij o tym wspomnieć
Migotko 3mam kciuki, aby bunt zelżał
wg mnie, to Franek wcale nie przybrał strasznie mało... na Twoim miejscu nie przejmowałabym się tak bardzo słowami Pani dr i robiła, to co serce podpowiada... myślę, ze wcale dokarmianie nie jest niezbędne.
Co do innego mleka. Ja jednego i drugiego musiałam przestawić na nutramigen z zagęszczaczem (śmierdzi strasznie, smakuje jeszcze gorzej), ale się dało. Mieszałam z moim mlekiem.
No i proszę Cię – co ona ma do tego kiedy podasz butelkę, a kiedy pierś?!? Jakaś nawiedzona babka
Ojjj bardzo bym się wkurzyła, gdyby Andrzej chciał gdzieś wyjechać dla przyjemności, a mnie by chciał do Teściowej wysłać – miałby kongo w domu!!!!!
Trochę chaotycznie, ale właśnie tak wygląda moje życie... Buziaki dziewczyny!!!!
Chłopcy broją, bija się, ale na szczęście śpią jak zabici przez 12 godz, więc nie narzekam
Poszłam dziś z chłopcami na zakupy do TESCO i oczywiście jak zaczęło rano lać, to jeszcze nie przestało :/ na szczęście mój tata nas odebrał.
Teraz dziadki wzięli Maksia na wycieczkę, a Oluś buduje z drewnianych klocków = chwila dla BB
To najbardziej boli, bo jak byśmy nie mieli dzieci, to dawno bym go kopnęła w tyłek, ale są dzieci i boli mnie, że on tak jakby się z nimi nie liczył. Bo wie, że moi Rodzice pomogą i dzieciom nic nie zabraknie....max_olo-bardzo dobrze zrobiłaś!facetom(przynajmniej wiekszosci) trzeba konkretnie i stanowczo-dopiero wtedy do nich dociera!a jak Twój A tłumaczy tą sytuację?aż trudno uwierzyć ,ze dorosły facet,ojciec 2 dzieci "daje" się tak robić (bo rozmuiem,ze mu firma nie płaci?).nawet nie próbuję się postawić w Twojej sytuacji,ale pewnie gdybym się w niej znalazła to też by było krucho z Rafałem!
współczuję kłótni z Mężem, ale nie podniosę na duchu...
gratulację dla Kuby - alpinisty
jak tam wizyty u lekarzy?
Ramari ja pierdzielę, ale ugryzienie!!! współczuję bardzo!!!!
fotka z chustą – boska!!!! Boże, dlaczego nie było mi to pisane?!?
fotka ze stópką – cud, miód i orzeszki
Wiktorek wiadomo jak to niemowlę – przesłodki, ale Przemuś facet pierwsza klasa!!!!
Nickie gratuluję nocki!!!!
Rusałko współczuję cichych dni....
wredne Twoje zachowanie, ale całkowicie popieram!!!!!!!!!! Wy macie tylko 2 króliczki, a oni już 3 – straszne przy spotkaniu nie zapomnij o tym wspomnieć
Migotko 3mam kciuki, aby bunt zelżał
wg mnie, to Franek wcale nie przybrał strasznie mało... na Twoim miejscu nie przejmowałabym się tak bardzo słowami Pani dr i robiła, to co serce podpowiada... myślę, ze wcale dokarmianie nie jest niezbędne.
Co do innego mleka. Ja jednego i drugiego musiałam przestawić na nutramigen z zagęszczaczem (śmierdzi strasznie, smakuje jeszcze gorzej), ale się dało. Mieszałam z moim mlekiem.
No i proszę Cię – co ona ma do tego kiedy podasz butelkę, a kiedy pierś?!? Jakaś nawiedzona babka
Ojjj bardzo bym się wkurzyła, gdyby Andrzej chciał gdzieś wyjechać dla przyjemności, a mnie by chciał do Teściowej wysłać – miałby kongo w domu!!!!!
Trochę chaotycznie, ale właśnie tak wygląda moje życie... Buziaki dziewczyny!!!!